will.i.am kiest voor nieuwe Lexus NX 300h in  Striking Angles TV commercial

will.i.am kiest voor nieuwe Lexus NX 300h in Striking Angles TV commercial


will.i.am kiest voor nieuwe Lexus NX 300h in Striking Angles TV commercial


Muzikant, ontwerper en innovator will.i.am krijgt de hoofdrol in Lexus’ Striking Angles TV commercial naast de nieuwe, krachtig en scherp gelijnde Lexus NX 300h. De visueel intrigerende reclame gaat vandaag in première en neemt kijkers in alle Europese landen mee in een uitdagende wereld van progressief design met scherpe lijnen.

Lees verder Lees verder

De commercial ontvoert de verbeelding van de kijkers naar een onwerkelijk ogende stad, met striking vormgegeven verkeersborden, tunnelbuizen en dieren. Zelfs mist en water blijken opgebouwd uit facetten. De zo krachtig getekende Lexus NX 300h is er met zijn scherpe lijnenspel prima op zijn plaats.

Driehoekige wereld
Terwijl de skyline zich ontvouwt, spotten we will.i.am voor het eerst op driehoekige televisieschermen in een winkeletalage. Vlak erna komen we hem tegen voor de ingang van een uit blokken opgebouwde club. Hoewel hij zich omgeven weet door mensen, neemt hij verwonderd de tijd om de langsrijdende Lexus NX 300h in zich op te nemen.

Dreamin’ About the Future
Over de commercial, waarin een exclusieve remix van zijn track Dreamin’ About the Future te horen is, zegt will.i.am: ‘Als muzikant en ondernemer, wil ik dat mijn ideeën en mijn aanwezigheid de wereld om me heen raken. Het team van Lexus had hetzelfde voor ogen met deze commercial: laten zien hoe de Lexus NX 300h de wereld om ons heen in een ander designperspectief plaatst.’

One of a kind: Lexus NX 300h by will.i.am
Op 24 september, tijdens de Paris Fashion Week, onthullen will.i.am en Lexus samen een exclusief door will.i.am ontworpen versie van de Lexus NX 300h.

Progressief design en technologie
Alain Uyttenhoven, Head of Lexus Europe: ‘We willen onze designfilosofie van de Lexus NX 300h onderstrepen door consumenten mee te nemen naar een wereld die gebaseerd is op revolutionair en striking design. We passen dit bij Lexus toe in alles wat we doen; van autodesign tot en met innovatieve technologieën. will.i.am vult op perfecte wijze de wereld aan die wij gecreëerd hebben, gericht op onze wederzijdse passies voor progressief design en technologie.’

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles