Wereldvermaarde dj Don Diablo zegt ja tegen Lexus

Wereldvermaarde dj Don Diablo zegt ja tegen Lexus


Wereldvermaarde dj Don Diablo zegt ja tegen Lexus


  • Lexus RC F voor Nederlandse dj en producent
  • Speciaal voor hem ontworpen uitvoering
  • Don Diablo heeft persoonlijke band met Lexus

Lexus heeft de wereldwijd bekende Nederlandse dj en producer Don Diablo een Lexus RC F toegezegd. De 37-jarige Don Pepijn Schipper – zoals zijn echte naam luidt – steelt binnenkort de show in een speciaal voor hem samengestelde versie van Lexus’ high performance premium coupé met V8-motor. “Het stoere exterieur, het handgemaakte interieur en de fenomenale sound passen precies bij mij”, aldus de dj.

Lees verder

“Ik rij al het grootste gedeelte van mijn leven in een Lexus. Ik heb ooit de Lexus van mijn vader overgekocht. Na zijn overlijden heeft deze auto een zeer speciale waarde gekregen voor mij. Daarna heb ik zelfs nooit meer een ander automerk gereden. Lexus is een van de meest innovatieve en onderscheidende merken in de auto-industrie. De auto’s zijn een perfecte combinatie van chique en sportief en er zit ook nog eens een subliem geluidsysteem in. Ik luister veel muziek en test zelfs veel van mijn eigen platen in de auto, dus dit is voor mij echt een must.”

Lexus is Experience Amazing en dit past naadloos bij Don Diablo

Betere match is er niet

Managing Director Jan-Christiaan Koenders van Lexus importeur Louwman & Parqui noemt de bijzondere band die Don Diablo met Lexus heeft een belangrijke reden om met de dj in zee te gaan. “Lexus is Experience Amazing en dit past naadloos bij Don Diablo, dus een betere match met ons prachtige merk is er niet. We hopen dan ook met de toezegging van de Lexus RC F een eerste stap te hebben gezet voor een langdurige en vruchtbare samenwerking”, aldus Koenders.

Lexus’ krachtigste V8 ooit

De Lexus RC F is de high performance versie van de premium hybride coupé RC 300h. De RC F is uitgerust met een 5,0-liter V8-benzinemotor, Lexus’ krachtigste ooit. Het vermogen bedraagt 351 kW/477 pk. Hiermee is de RC F in staat om vanuit stilstand in slechts 4,5 seconden naar 100 km/uur te accelereren. De topsnelheid is 270 km/uur.

Fotobijschrift: Don Diablo krijgt zijn nieuwe Lexus RC F overhandigd van Ralf van Meer van Lexus Nederland.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles