Wereldpremière nieuw conceptmodel van Lexus op IAA

Wereldpremière nieuw conceptmodel van Lexus op IAA


Wereldpremière nieuw conceptmodel van Lexus op IAA


Een nieuw conceptmodel van Lexus beleeft in september zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt. Daarnaast maakt de nieuwe Lexus GS 300h Hybrid zijn Europese debuut op de internationale autotentoonstelling. De 2013-editie van de IAA wordt gehouden van 12 tot 22 september.

Lees verder Lees verder
De Lexus GS 300h Hybrid is uitgerust met een zeer efficiënte, soepele 2,5 liter hybride aandrijflijn. De sportsedan combineert een lage CO2-uitstoot en een gering brandstofverbruik met een verfijnd en comfortabel rijgedrag én een uiterst lage kilometerkostprijs. Ook financieel aantrekkelijk is de 20% bijtelling, daarmee is de Lexus GS 300h uniek in het segment in 2014! De Lexus GS 300h is vanaf begin september te bestellen bij de Lexus dealer.

De persconferentie van Lexus op de IAA wordt gehouden op dinsdag 10 september en begint om 13.00 uur. Plaats van handeling is de Lexus-stand in Hal 8 van het beurscomplex. De opvallende, ‘robotachtige’ hoofdrolspelers uit de ‘Steps’-campagne van Lexus zullen hier eveneens hun opwachting maken.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles