Vernieuwde Lexus RX: vanaf 76.995 euro

Vernieuwde Lexus RX: vanaf 76.995 euro


Vernieuwde Lexus RX: vanaf 76.995 euro


  • Lexus RX krachtig en sportief design
  • Luxueuze en hybride premium SUV
  • Connectiviteit en veiligheid van topklasse
  • Ondersteuning Apple CarPlay1 en Android Auto2
  • Lexus RX leverbaar in vijf- en zevenzits uitvoering
  • Direct compleet: RX 450h Hybrid AWD Business Line

Lexus maakt de prijzen beken van de vernieuwde Lexus RX. De best verkochte Lexus ter wereld is in Nederland leverbaar vanaf 76.995 euro. Vanaf november staat hij bij de dealer en je kunt hem nu al bestellen, als vijf of als zevenzitter. De nieuwste generatie van de succesvolle RX-reeks zet de volgende stap met een aangescherpt design en het nieuwste op gebied van connectiviteit en veiligheid. Bovendien is hij luxueuzer dan ooit. De RX 450h Hybrid AWD Business Line staat aan de basis van het nieuwe gamma.

Lees verder

De vernieuwde Lexus RX 450h behoudt zijn krachtige en sportieve looks. Het lijnenspel dat zich uitstrekt van de vóór- tot achterzijde van de auto is verder doorontwikkeld. Het resultaat: een elegant en dynamisch exterieur. De ingenieurs hebben elk aspect van de SUV uitgebreid onder de loep genomen, de stijfheid van de carrosserie en de wielophanging is verbeterd en voorzien van nieuwe schokdempers en het remsysteem is vernieuwd. Daarnaast heeft de SUV standaard de nieuwste generatie van het Lexus Safety System + aan boord.

Slimme connectiviteit: Lexus Link

In de vernieuwde RX debuteert Lexus Link. Door de auto te verbinden met MyLexus en de Lexus app biedt de Lexus RX toegang tot een breed scala aan online diensten. Zo is het mogelijk om gegevens over alle ritten (privé en zakelijk) bij te houden, de locatie van de auto op te roepen en om vooraf geplande routes naar het navigatiesysteem van de auto te sturen. Bovendien krijgt de berijder via de app een melding als onderhoud noodzakelijk is. De servicebeurt is dan gemakkelijk online in te plannen.

Wereldprimeur is het innovatieve grootlichtsysteem BladeScan-type AHS. Voetgangers en verkeersborden komen nog sneller in beeld zonder dat tegenliggers daarbij worden verblind

De lat weer hoger: tweede generatie Lexus Safety System+

Dankzij het nieuwste Lexus Safety System+ is de vernieuwde RX veiliger dan ooit. In het vooruitziende Pre-Collision Systeem is nu ook voetgangersdetectie bij duisternis en fietsersdetectie bij daglicht opgenomen. Het Lexus Safety System+ omvat daarnaast Dynamic Radar Cruise Control, Road Sign Assist, Lane Tracing Assist en Automatic Highbeam. Wereldprimeur is het innovatieve grootlichtsysteem BladeScan-type AHS. Voetgangers en verkeersborden komen nog sneller in beeld zonder dat tegenliggers daarbij worden verblind.

Luxe op maat

Alle vernieuwde RX-modellen beschikken over krachtige (230 kW/313 pk) zelfopladende hybride-technologie, een automatische transmissie en vierwielaandrijving. Het maximale trekgewicht bedraagt 2.000 kg

Standaard Apple CarPlay1 en Android Auto2

Het leveringsgamma van de vernieuwde Lexus RX start met de luxe RX 450h Hybrid AWD Business Line. Standaard op dit model zijn LED-koplampen en –achterlichten, 18-inch lichtmetalen velgen, lederen bekleding (Newport), Climate Control met Nano-e technologie, verwarmde en gekoelde, 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen (met 2-voudige lendensteun), een met leder bekleed stuur met paddle shifts en het Lexus multimediasysteem inclusief 8-inch touchscreen en smartphone-integratie met Apple CarPlay en Android Auto.
De vernieuwde RX is er ook als Luxury Line, Executive Line en President Line. De laatste twee zijn er ook in de zevenzits uitvoering.

Ook als RX F SPORT Premium

De vernieuwde Lexus RX wordt leverbaar met keuze uit twaalf carrosseriekleuren. De kleuren Sapphire Blue en F White zijn voorbehouden aan de Lexus RX F SPORT Premium. Vanaf november 2019 staat de vernieuwde Lexus RX bij de Lexus-dealer, bestellen kan vanaf nu.

1 Apple CarPlay en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen
2 Android is een handelsmerk van Google LLC, Android Auto is op dit moment in Nederland nog niet beschikbaar.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles