Toprestaurants van JRE en Lexus sluiten alliantie

Toprestaurants van JRE en Lexus sluiten alliantie


Toprestaurants van JRE en Lexus sluiten alliantie


Les Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) en Lexus zijn een alliantie aangegaan. De samenwerking is in januari beproefd, en smaakt naar meer, stellen JRE en Lexus samen vast.

Lees verder Lees verder

Les Jeunes Restaurateurs d’Europe is een intensief samenwerkingsverband van jonge restaurateurs die op zeer hoog niveau culinaire belevingen bieden. Ze maken gebruik van eerlijke producten en zetten in op verfijning en kwaliteit. Daarmee sluit de signatuur van JRE naadloos aan bij die van Lexus, dat bekend staat om zijn luxe, comfort en finesses.

Geordy Bloem, general manager Lexus Nederland: “In januari hebben we in de praktijk bekeken hoe we de alliantie inhoud konden geven. We hebben toen een aantal potentiële klanten aangeboden om in een GS 450h of RX 450h naar een van de Nederlandse JRE restaurants te rijden. Daar ondergingen ze een culinaire beleving en werd de proefrit ook èchte proefrit. De reacties waren voor zowel JRE als Lexus zéér positief. We zullen daarom nu in overleg de alliantie verder invulling gaan geven.”

De Nederlandse voorzitter van Les Jeunes Restaurateurs d’Europe ziet uit naar de alliantie. Lex Gasseling: “We hebben ondervonden dat de samenwerking voor zowel Lexus, de JRE áls de Lexus-rijders naar meer smaakte.”

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles