Standaard vijf jaar garantie op elke Lexus

Standaard vijf jaar garantie op elke Lexus


Standaard vijf jaar garantie op elke Lexus


  • Vanaf 1 januari 2020 op elke nieuw geleverde Lexus vijf jaar tot 200.000 kilometer garantie1
  • Garantie blijft behouden bij doorverkoop auto
  • Lexus al jaren bovenaan groot betrouwbaarheidsonderzoek van J.D. Power

Lexus introduceert in Nederland vijf jaar garantie met een maximum kilometrage van 200.000 kilometer op elke nieuw via de officiële kanalen verkochte Lexus. Met deze uitbreiding onderstreept Lexus het vertrouwen in de eigen modellen.

Lees verder

Het merk Lexus staat al acht jaar op rij op nummer één van een groot gerenommeerd betrouwbaarheidsonderzoek, uitgevoerd door het Amerikaanse onderzoeksinstituut J.D. Power. Lexus staat bekend om zijn bouwkwaliteit en zijn bewezen betrouwbaarheid. Met de nieuwe standaard uitgebreide garantietermijn onderstreept Lexus dat het vertrouwen dat het merk in de markt geniet terecht is.

Zorgeloos

Door de uitgebreide garantietermijn kunnen de kopers van een nieuwe Lexus vijf jaar zorgeloos rijden en komen ze niet voor onverwachte kosten te staan. Ook zijn er voor de eigenaar minder gebruikskosten. Daarnaast is de hoge grens van 200.000 kilometer een positieve uitzondering in de markt en uniek voor een premiummerk. De garantie betreft overigens ook de bewezen betrouwbare hybride componenten en de hybride batterij van de Lexus Hybrid modellen. Wordt de Lexus binnen de garantietermijn weer doorverkocht, dan gaat de nog doorlopende garantie gewoon over naar de nieuwe eigenaar. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor de koper, maar ook voor een verwachte hogere restwaarde van de jong gebruikte Lexus.

De uitgebreide garantietermijn van vijf jaar / 200.000 kilometer geldt voor elke vanaf 1 januari 2020 geregistreerde Lexus en is standaard voor elk model.

1 Vijf jaar garantie bestaat uit drie jaar fabrieksgarantie en twee jaar aanvullende garantie via Louwman & Parqui. Voor de aanvullende voorwaarden klik hier

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles