Publiekspremière Lexus LC 500[h] op Masters of LXRY

Publiekspremière Lexus LC 500h op Masters of LXRY


Publiekspremière Lexus LC 500h op Masters of LXRY


  • Coupé LC 500h: publiekspremière van 9 t/m 12 december
  • Tijdelijke beursaanbieding: rijden vanaf 899 euro per maand
  • Eén uniek exemplaar van speciale Launch Edition voor Nederland

Lexus introduceert zijn gloednieuwe high-performance premium hybride coupé LC 500h in Nederland op Masters of LXRY 2016. De lifestylebeurs wordt gehouden van 9 tot en met 12 december in Amsterdam RAI. Hier vindt de officiële publiekspremière plaats. Vanaf 9 december heeft Lexus een uniek voorstel: rijden met de LC 500h kan tijdelijk voor een tarief vanaf 899 euro per maand.

Lees verder

De bloedstollend gelijnde Lexus LC 500h is direct afgeleid van de LF-LC Concept. Die onderscheidend getekende conceptcar liet in 2012 de toekomst van Lexus’ designtaal zien. Door het overweldigende enthousiasme van het publiek besloot Lexus de coupé daadwerkelijk in productie te nemen. Het resultaat is de Lexus LC 500h, een topcoupé uitgerust met achterwielaandrijving en een Multi Stage Hybrid System – een 3,5-liter V6-benzinemotor, een krachtige elektromotor, een lithium-ion-accupakket en een tientrapsautomaat. Het zwaartepunt van de auto ligt extreem laag voor ongeëvenaarde rijeigenschappen.

Uniek voorstel

Tot en met 31 januari 2017 doet Lexus Financial Services een fantastische aanbieding; via Financial Lease is de Lexus LC 500h te rijden voor 899 euro per maand.

Speciale Launch Edition

Lexus produceert 50 exemplaren van de LC 500h Launch Edition, met een speciale exterieur- en interieurkleur. Van deze collectors’ items komt slechts één exemplaar naar Nederland. Meer details over deze ‘one-of-a-kind’ worden tijdens Masters of LXRY 2016 bekendgemaakt.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles