Online publiekspremière eerste volledig elektrische Lexus

Online publiekspremière eerste volledig elektrische Lexus


Online publiekspremière eerste volledig elektrische Lexus


  • Kennismaking met de eerste volledig elektrische Lexus; de UX 300e Electric
  • Lexus heeft 15 jaar ervaring met elektrificatie
  • Event toegankelijk voor alle belangstellenden
  • Aanmelden via www.lexus.nl
  • Leverbaar vanaf 49.990 euro, fiscale bijtelling 8 procent

Op maandag 18 mei a.s. is online de live publiekspremière van de allereerste volledig elektrische Lexus; de UX 300e Electric. Tijdens het (kosteloze) event – dat georganiseerd wordt door Lexus Nederland – krijgen belangstellende alles te horen én te zien over de nieuwe elektrische UX. Wie de online publiekspremière met vragensessie bij wil wonen kan zich aanmelden op www.lexus.nl

Lees verder

De Lexus UX 300e Electric is de eerst volledig elektrische auto van Lexus. Sinds de start van het luxueuze merk in 1989, streeft Lexus ernaar om zijn klanten een bijzondere rijervaring te bieden. Zo speelt elektrificatie bij de aandrijving van vele Lexus-modellen al sinds 2005 een belangrijke rol. Lexus Hybrid Drive staat al jaren voor een verfijnde rijbeleving met lage emissies. Daarnaast staat het premiummerk garant voor een hoge bouwkwaliteit en bewezen betrouwbaarheid. Zo staat Lexus al jaren op rij in de top van het betrouwbaarheidsonderzoek van J.D. Power U.S. Vehicle Dependability Study (VDS). Elke nieuwe verkochte Lexus heeft in Nederland standaard vijf jaar en tot 200.000 kilometer garantie en op de batterij van deze allereerste volledig elektrische Lexus zit zelfs tot 10 jaar en 1.000.000 kilometer garantie.

Snelladen

De nieuwe Lexus UX300e Electric kan via een snellader op één van de honderden snellaadpunten in Nederland worden opgeladen. Thuis opladen kan ook, want Lexus ontzorgt de klant op haar kenmerkende wijze via de Lexus Oplaadservice met een optionele wallbox of laadpaal aan huis of op eigen terrein.

Uiteraard is de afwerking van het exterieur en het interieur op een zéér hoog niveau, is er extra aandacht besteedt aan geluidsisolatie voor weinig afrolgeluiden en windgeruis in het interieur én kan elke Lexus rijder rekenen op de luxe van het Red Carpet Treatment.

Fiscale bijtelling

De Lexus UX 300e Electric is al te bestellen waardoor men gegarandeerd in 2020 kan rijden en profiteren van vijf jaar 8 procent bijtelling (tot 45.000 euro) en een netto bijtelling vanaf 135 euro per maand1.

1 Netto bijtelling o.b.v. 37,35% inkomstenbelasting en tenaamstelling in 2020.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles