Nieuwe Lexus IS onthuld: design, luxe en dynamiek

Nieuwe Lexus IS onthuld: design, luxe en dynamiek


Nieuwe Lexus IS onthuld: design, luxe en dynamiek


De geheel nieuwe Lexus IS beleeft 15 januari 2013 zijn wereldpremière tijdens de Detroit Motor Show. De onthulling is vanaf 15.30 uur live te volgen op www.facebook.com/LexusNederland.

Lees verder Lees verder

De IS maakt rond de zomer zijn opwachting in de Nederlandse showrooms als IS 300h; de eerste IS met Lexus Hybrid Drive. Het model wordt direct leverbaar als F SPORT LINE, dat een extra grote portie rijdynamiek aan de toch al fijn sturende nieuwe IS toevoegt.

Krachtige ‘spindle’-grille
De geheel vernieuwde IS is gebaseerd op het veelgeprezen LF-CC-concept en is aan de voorzijde voorzien van de krachtige Lexus spindle-grille. Het geeft de hybrid sedan een duidelijk eigen gezicht en is in lijn met de nieuwe designtaal van Lexus, die we ook in de nieuwe GS aantreffen. De grille wordt geflankeerd door twee uitgesproken koplampunits en een set L-vormige dagrijverlichting (DRL).

Sportieve rijpositie én comfort standaard
De bestuurdersstoel biedt zeer veel comfort en uitstekende zijdelingse steun. Ook is het heuppunt van de stoel verlaagd én zowel de hoek als de axiale verstelling van het stuur verbeterd, waardoor een sportieve rijpositie is verkregen. De toegenomen breedte én de langere wielbasis van de nieuwe IS 300h zorgt voor segment leading beenruimte achterin én meer bagageruimte.

F SPORT LINE krijgt LFA-instrumentenpaneel
De meest opvallende IS 300h is zonder meer de F SPORT LINE, met een eigen grille- en voorbumperdesign. Ook krijgt de IS F SPORT LINE stoelen die nog meer ondersteuning bieden. Meest in het oog springt echter het instrumentarium. Dat maakt in de F SPORT LINE gebruik van het innovatieve Lexus LFA-instrumentenpaneel met bewegende centrale ring.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles