Nederland royaal vertegenwoordigd bij internationale Lexus Design Award

Nederland royaal vertegenwoordigd bij internationale Lexus Design Award


Nederland royaal vertegenwoordigd bij internationale Lexus Design Award


Liefst 54 Nederlandse inzendingen dingen mee naar de internationale Lexus Design Award 2014. In totaal werden de afgelopen maanden 1.157 projecten ingeschreven. Eind januari maakt Lexus de 12 prijswinnaars bekend. Deze worden geëxposeerd tijdens de Milan Design Week in april.

Lees verder Lees verder

De Lexus Design Award is een internationale ontwerpcompetitie om jong talent de ruimte te geven zich te ontplooien. Om deel te nemen aan de Lexus Design Award, konden jonge ontwerpers hun werk inzenden, ongeacht of het een designstudie is voor architectuur, mode of bijvoorbeeld een product of game. Een zeskoppige vakjury zoekt onder alle inzenders naar de twaalf meest bijzondere talenten.

Twee beste inzendingen worden uitgewerkt
De twee ontwerpers die het meest opvallen, krijgen een mentor toegewezen die hen helpt het ingezonden design verder uit te werken naar een (op kosten van Lexus gefabriceerd) prototype. Ook dit prototype zal in Milaan tijdens de Design Week te bewonderen zijn. De mentoren zijn de Taiwanese top architect Arthur Huang en de Amerikaanse Robin Hunicke, de meest gevierde vrouwelijke Game Designer van het moment.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles