Mijlpaal Lexus: 20.000 auto’s in Nederland

Mijlpaal Lexus: 20.000 auto’s in Nederland


Mijlpaal Lexus: 20.000 auto’s in Nederland


Een mijlpaal: Lexus heeft zojuist de 20.000e auto in Nederland afgeleverd. De statige Lexus LS 400 was in 1990 het eerste hoofdstuk in Lexus’ succesverhaal. Er werden er dat jaar 16 op kenteken gezet. Vandaag werd met de registratie van een nieuwe Lexus NX 300h de 20.000e Lexus op Nederlands kenteken gezet.

Lees verder Lees verder

Het uitgangspunt van Lexus is de afgelopen 25 jaar nooit veranderd: het bouwen van de beste auto’s. Wat wel veranderd is, is de scope van het merk. Waar de Lexus ingenieurs zich aanvankelijk toelegden op het ontwerpen van limousines, tref je in de showroom van de Lexus-dealer tegenwoordig liefst 6 – en binnenkort zelfs 7 – modellen aan: de CT, IS, NX, GS, RX, LS en begin volgend jaar de RC F.

Lexus synoniem voor striking design
Niet alleen de omvang van het gamma groeide. Was de Lexus LS 400 nog een traditioneel gelijnde en primair op comfort ontwikkelde limousine, de nieuwste generaties Lexus zijn krachtig vormgegeven en scherp sturende modellen die het hart sneller laten kloppen. Bovendien heeft Lexus het premium segment op sleeptouw genomen wat betreft duurzaamheid en innovatie: op dit moment is elke Lexus uitgerust met een krachtige Full Hybrid aandrijflijn waardoor fijne prestaties worden gekoppeld aan sterk gereduceerde emissies en een beperkt brandstofverbruik.

Lexus Red Carpet Treatment standaard
In Nederland profiteert elke bestuurder van het befaamde Lexus Red Carpet Treatment. Dat omvat onder meer een haal- en brengservice bij een grote beurt, een vaste monteur die de auto nakijkt en vervangend vervoer. Ook het uitrustingsniveau van elke Lexus is zonder meer premium met – naast de Lexus Red Carpet Treatment – altijd een automaat, cruisecontrol en climate control.

In aantocht: RC F en LF-C2 Concept
Lexus heeft vertrouwen in de toekomst. Nieuwe modellen worden enthousiast onthaald door pers én consumenten en het gamma groeit gestaag. Gisteren hintte Lexus met de LF-C2 Concept naar een nieuwe cabriolet en in het eerste kwartaal van 2015 wordt de supersportieve Lexus RC F gelanceerd.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles