Lexus wint derde betrouwbaarheidsprijs op rij in Verenigd Koninkrijk

Lexus wint derde betrouwbaarheidsprijs op rij in Verenigd Koninkrijk


Lexus wint derde betrouwbaarheidsprijs op rij in Verenigd Koninkrijk


  • Lexus wint Reliability Award van vooraanstaand magazine What Car?
  • Derde opeenvolgende betrouwbaarheidsprijs

Lexus heeft de Reliability Award ontvangen van het toonaangevende Britse magazine What Car?. Voor het derde jaar op rij scoort Lexus het beste in de jaarlijkse betrouwbaarheidsenquête van het tijdschrift en de bijbehorende website.

Lees verder

De enquête van What Car? had in 2021 ruim 16.000 deelnemers. Lexus kreeg een algemene beoordeling van 98,7% en komt daarmee als winnaar uit de bus. Uit de vragenlijst blijkt bovendien dat in de zeer weinige gevallen waarin zich problemen voordeden met een Lexus, dit meestal gratis werd opgelost.

IJzersterke betrouwbaarheid

Steve Huntingford, de hoofdredacteur van What Car?, over het succes van Lexus in dit onderzoek: “Als je gokt en je zoekt een safe bet, dan is de eerste plek voor Lexus in de What Car? Reliability Survey een van de beste gokken die je kunt maken. Lexus komt niet alleen in 2021 als betrouwbaarste uit de bus, maar deed dit al vier keer eerder. Het merk eindigde sowieso nooit lager dan tweede. Als ijzersterke betrouwbaarheid hoog op je verlanglijst staat, hoef je niet verder te zoeken.”

Andere landen

Onlangs werden ook auto-eigenaars in België, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal naar hun ervaringen gevraagd door de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop. Uit het onderzoek onder 60.000 auto-eigenaars, kwam Lexus voor de derde keer op rij als betrouwbaarste automerk uit de bus.

Tien jaar garantie

Om de bewezen betrouwbaarheid en ontzorging van Lexus te benadrukken, biedt Lexus nu tot maar liefst 10 jaar of 200.000 kilometer garantie. Deze uitgebreide garantie geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Dit is uniek voor een premium automerk.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles