Lexus verkoop en service bij Louwman Exclusive Cars

Lexus verkoop en service bij Louwman Exclusive Cars


Lexus verkoop en service bij Louwman Exclusive Cars


Met ingang van deze maand zal Lexus voorbereidingen treffen om een nieuw dealership te realiseren in het pand van Louwman Exclusive Cars aan de A2 te Utrecht. Er zal een aanvang worden gemaakt met de sales en after sales activiteiten. De officiële opening zal in de tweede helft van dit jaar plaatsvinden. Lexus Utrecht wordt de 12e vestiging in ons land.

Lees verder Lees verder

General Manager Lexus, Geordy Bloem: “Wij zijn zeer verheugd met deze uitbreidingsmogelijkheid in Utrecht. Met de komst van deze dealeractiviteiten zijn we in staat de stad Utrecht en het grootstedelijk gebied eromheen te bedienen, zoals we dat ook in andere grote Nederlandse steden doen.”

Lexus introduceert momenteel de totaal nieuwe Lexus GS 450h Hybrid in Nederland. De Full Hybrid sportsedan heeft een systeemvermogen van 254 kW/345 pk. De consumentenprijs begint bij 61.750 euro en leasen kan vanaf 999 euro per maand (60 maanden/20.000 kilometer per jaar).

Lexus groeit hard in Nederland. Het premiummerk groeide van 705 registraties in 2010 naar 2.826 registraties in 2011. Een verviervoudiging.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles