Lexus UX en Brad Pitt schitteren samen op de rode loper in Venetië

Lexus UX en Brad Pitt schitteren samen op de rode loper in Venetië


Lexus UX en Brad Pitt schitteren samen op de rode loper in Venetië


  • Lexus UX 250h opent officieel het Internationale Film Festival van Venetië
  • Lexus voor het derde opeenvolgende jaar sponsor
  • Een Lexus vloot van 35 auto’s brengt de sterren naar de rode loper

De nieuwe Lexus UX 250h, de enige zelfopladende hybride in het premium compacte crossover segment, vervoerde de sterren tijdens het onlangs gehouden 76e Internationale Film Festival van Venetië, La Biennale di Venezia.

Lees verder

Brad Pitt, ster van de film ‘Ad Astra’ maakte zijn entree op de rode loper met de Lexus UX 250h. Ook sterren als Scarlet Johansson, Jude Law, John Malkovich, Penelope Cruz, Monica Belucci, Meryl Streep, Mel B en Catherine Deneuve worden met een zelfopladende hybride van Lexus naar het festival gebracht.

Officiële sponsor

Lexus heeft voor het festival 35 auto’s beschikbaar gesteld om de sterren te vervoeren. Alle auto’s zijn voorzien van zelfopladende hybride technologie. Dit jaar is Lexus voor het derde opeenvolgende jaar de officiële automotive sponsor van La Biennale di Venezia.

Lexus Experience Amazing

Lexus voelt zich verbonden met film omdat het merk zich met zijn hoge kwaliteit auto’s en uniek gevoel voor Japanse gastvrijheid, Omotenashi, net als bij de film zijn klanten een geweldige ervaring wil bieden. Lexus Experience Amazing transformeert functie in emotie, prestaties in innovaties en technologie in passie. Uitmuntende bouwkwaliteit, maximale aandacht voor detail, perfecte samenhang tussen vakmanschap en innovatieve technologieën, zijn enkele waarden die Lexus deelt met de prijswinnende films in Venetië.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles