Lexus showt de RC 300h en NX will.i.am op de AutoRAI

Lexus showt de RC 300h en NX will.i.am op de AutoRAI


Lexus showt de RC 300h en NX will.i.am op de AutoRAI


•    Nederlandse Lexus primeurs
   o    Lexus RC 300h: ultrasportief design en hybride aandrijflijn
   o    Opzienbarende Lexus NX designed by will.i.am
•    Alle Lexus modellen als F SPORT LINE te bewonderen in hal 8

Lexus laat op de AutoRAI (17-26 april 2015) oude tijden herleven, waarbij vaders en zonen als vanouds verlekkerd naar de meest sensationele auto’s kijken. Zowel de Lexus NX designed by will.i.am als de net zo spectaculair gelijnde coupé Lexus RC 300h – die beide hun Nederlandse debuut maken – zal de autoliefhebber zeker aanspreken. Verder zijn alle Lexus modellen in hal 8 uitgerust in de sportieve F SPORT LINE uitvoering.

Lees verder Lees verder

De Lexus RC (Radical Coupe) 300h bewijst dat Lexus’ Full Hybrid aandrijflijn zich uitstekend laat combineren met het ultrasportieve design van een coupé, dat we al kennen van de high performance RC F. De aandrijflijn levert een systeemvermogen van 223 pk/164 kW dat via de achterwielen naar het wegdek wordt geleid. Een automatische transmissie, die ook met de hand kan worden geschakeld, is standaard. Vooral in F SPORT LINE uitrusting zal men niet snel vermoeden dat onder de krachtig gelijnde carrosserie een hybride aandrijflijn schuilgaat die tot de meest efficiënte in zijn klasse behoort. De Lexus RC 300h staat tegen het einde van dit jaar bij de Lexus dealer.

‘I Gotta Feeling’
Voor de eerste keer in Nederland: de unieke Lexus NX designed by will.i.am! Als muziekproducent, rapper en een van de leden van The Black Eyed Peas, is will.i.am bekend van de wereldhits ‘I Gotta Feeling’ en ‘Where is the Love?’. will.i.am heeft zélf getekend voor het design van deze speciale premium mid sized SUV. Het resultaat is een in mat parelmoerwit gespoten Lexus NX die zowel lager als breder is dan het origineel. Met zijn ‘dikke’ bodykit, carrosseriedelen van carbon fiber en donkere 22-inch lichtmetalen wielen met felrode remklauwen, is de Lexus NX designed by will.i.am beslist een van de opzienbarendste auto’s op de AutoRAI.

Innovaties
De Lexus NX van will.i.am is niet te koop, maar de Lexus NX F SPORT LINE die ook op de Lexus stand staat, is dat wel. En ook deze Lexus NX onderscheidt zich met een design dat op zijn minst opmerkelijk genoemd mag worden. Deze designrichting maakt alle recente Lexus modellen tot pure eyecatchers. Bovendien zit de Lexus NX boordevol innovaties waaronder de mogelijkheid een smartphone draadloos op te laden en een intuïtief touchpad voor de bediening van onder meer het navigatiesysteem. Ook de Lexus NX is uitgerust met Lexus’ vermaarde Full Hybrid aandrijflijn, in dit geval met een gecombineerd vermogen van 197 pk/145 kW.

F SPORT LINE: hybride en sportiviteit gecombineerd
Op de Lexus stand staan verder de eveneens als F SPORT LINE uitgevoerde Lexus CT 200h (14% bijtelling), Lexus IS 300h (20% bijtelling) en Lexus GS 300h. Ook met deze modellen bewijst Lexus dat efficiency en een sportief design uitstekend samengaan.

25th Editions met duizenden euro’s voordeel
Het jaar waarin Lexus wederom op de AutoRAI staat, is ook het jaar waarin Lexus 25 jaar bestaat. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft Lexus onlangs jubileumuitvoeringen van al zijn modellen voorgesteld. Deze 25th Editions zijn extra compleet uitgerust en bieden vele duizenden euro’s voordeel. In het kader van de AutoRAI zijn alle 25th Editions te zien bij Lexus Amsterdam, op een steenworp afstand van de AutoRAI.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles