Lexus RX 450h Hybrid Tech Edition: exclusief en stijlvol

Lexus RX 450h Hybrid Tech Edition: exclusief en stijlvol


Lexus RX 450h Hybrid Tech Edition: exclusief en stijlvol


• Stijlvol, exclusief design met 19-inch lichtmetalen wielen
• Ongeëvenaarde Mark Levinson®-audioapparatuur
• Head-Up Display
• Koplampunits met LED technologie
• Alle Lexus modellen zijn standaard uitgerust met automaat, cruise control, climate control en Lexus Red Carpet Treatment
• Lexus RX 450h Hybrid Tech Edition vanaf 74.990 euro


De nieuwe Lexus RX 450h Hybrid Tech Edition is aan de buitenkant te herkennen aan zijn voorbumper van een exclusief design, 19-inch lichtmetalen wielen en een schuif-/kanteldak dat elektrisch bedienbaar is. En om het comfort nog verder te verhogen, is ook de achterklep elektrisch bedienbaar (Power Back Door).

Lees verder Lees verder

Eersteklas rijden en genieten
Lexus is het enige automerk dat beschikt over de eersteklas audioapparatuur van Mark Levinson®. Maar liefst 15 luidsprekers van het Mark Levinson® Premium Surround System zorgen voor een geluidsweergave die nauwelijks van live muziek is te onderscheiden. De luidsprekers zijn dan ook speciaal ontworpen voor de specifieke interieurruimte van de Lexus RX. Head-Up Display is een ander voorbeeld van hoe doordacht deze Lexus is. Snelheid en navigatie-aanwijzingen worden subtiel op de voorruit – in het blikveld van de bestuurder – geprojecteerd. Op die manier kan de bestuurder zijn aandacht bij de weg houden. De koplampunits met LED technologie zorgen voor een krachtig heldere lichtbundel.

Lexus Red Carpet Treatment is standaard
De prijzen van de nieuwe Lexus RX 450h Hybrid beginnen bij 74.990 euro. De premium SUV staat vanaf nu bij de Lexus dealer. Het befaamde Lexus Red Carpet Treatment is bij de prijs inbegrepen. Dit omvat onder meer een haal- en brengservice en vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles