Lexus presenteert nieuwe betoverende versie van LC

Lexus presenteert nieuwe betoverende versie van LC


Lexus presenteert nieuwe betoverende versie van LC


  • Nieuwe uitvoering in exclusieve kleur ‘Flare Yellow’
  • Speciaal interieur met wit semi-anilineleder en gele stiksels
  • Flare Yellow Edition toonbeeld van Lexus’ befaamde Craftsmanship
  • Vanaf herfst 2018 leverbaar als LC 500h en LC 500 Flare Yellow Edition

Lexus introduceert een nieuwe betoverende versie van zijn topklasse coupé LC. Deze LC Flare Yellow Edition is uitgevoerd in de exclusieve carrosseriekleur Flare Yellow, die het bekroonde design van de LC optimaal tot zijn recht laat komen. De Lexus LC Flare Yellow Edition is leverbaar als hybride LC 500h en als LC 500 met atmosferische V8-benzinemotor. De nieuwe versie debuteert in oktober 2018 op de Autosalon van Parijs.

Lees verder

De kleur geel komt terug in het interieur van de Lexus LC Flare Yellow Edition. De zwarte bekleding van de portieren is voorzien van gele inzetstukken van alcantara. En ook de zorgvuldig aangebrachte stiksels van de witte lederen stoelbekleding, het stuurwiel, het instrumentarium en de middenconsole zijn geel van kleur. Het luxe interieur omvat onder meer een head-up display en alcantara hemelbekleding. De bestuurders- en passagiersstoel zijn op tien manieren elektrisch te verstellen.

Lexus Dynamic Handling standaard

Voor een uiterst precieze ‘handling’ en een bijzonder directe respons rust Lexus de LC Flare Yellow Edition standaard uit met Lexus Dynamic Handling en Variable Gear Ratio Steering met vierwielbesturing en een Torsen® limited-slip differentieel, onderdelen van de Touring Pack. Met deze geavanceerde systemen kan de bestuurder de volledige potentie van het innovatieve Global Architecture L-platform van de LC benutten. Hoogtepunten hiervan zijn de uitmuntende balans en het lage zwaartepunt voor extra rijbeleving.

Carbon Fibre

De Lexus LC Flare Yellow Edition staat op gesmede lichtmetalen 21-inch wielen. Het dak en de actieve achterspoiler zijn vervaardigd uit het sterke maar uiterst lichte Carbon Fibre Reinforced Plastic (CFRP). De spoiler komt bij snelheden boven de 80 km/uur automatisch tevoorschijn en levert zo een bijdrage aan de uitstekende stabiliteit van de auto.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles