Lexus presenteert kosteloze luxe upgrade voor CT, IS en NX

Lexus presenteert kosteloze luxe upgrade voor CT, IS en NX


Lexus presenteert kosteloze luxe upgrade voor CT, IS en NX


  • Luxueuze upgrade voor CT 200h, IS 300h en NX 300h
  • Nog meer ‘Takumi’ vakmanschap
  • Cruise control, climate control en automaat altijd standaard
  • Luxe upgrade geldt voor alle uitvoeringen tot en met 1 juli 2017

Lexus laat leaserijders van een nieuwe CT 200h, IS 300h of NX 300h genieten van extra veel luxe in de vorm van een luxueuze upgrade zonder extra kosten. Deze upgrade is van toepassing op elke uitvoering van de genoemde Lexus Hybrid Drive modellen en geldt tot 1 juli 2017.

Lees verder

Craftmanship

Lexus staat bekend om de luxe uitrustingsniveaus van zijn modellen. Om dit imago verder uit te bouwen, krijgen de nieuwe CT 200h, IS 300h en NX 300h standaard een kosteloze upgrade naar een luxere uitvoering. Daardoor geniet de leaserijder nog meer van het Craftmanship van Lexus’ befaamde ‘Takumi’ ambachtslieden.

Nog meer luxe

In het geval van bijvoorbeeld de onlangs vernieuwde IS 300h betekent dit een kosteloze upgrade van de standaard uitvoering naar de Business Line uitvoering (normaal vanaf 42.495 euro, maar tijdens de upgrade campagne vanaf 39.995 euro) met onder meer extra’s als dual zone airconditioning met S-Flow technologie, stijlvolle 17-inch 10-spaaks lichtmetalen velgen, een parkeerhulpcamera en een in delen (60/40) neerklapbare achterbank met centrale armsteun.

Gelijke upgrades gelden voor de Sport Edition tegen de prijs van de Business Line en de F SPORT Line tegen de prijs van de Sport Edition. De klant krijgt dus nog meer luxe tegen een aanzienlijk lagere prijs.

De luxe van Lexus gaat echter verder dan alleen het product zelf.

Lexus Red Carpet Treatment

Lexus rust als Premium Luxury Brand al modellen van de CT 200h, IS 300h en NX 300h standaard uit met cruise control, climate control én een comfortabele automaat. De luxe van Lexus gaat echter verder dan alleen het product zelf.

De Lexus dealer haalt de auto bij de klant op indien onderhoud gewenst is: een onderdeel van het Lexus Red Carpet Treatment. Deze unieke service omvat ook een vaste monteur naar keuze en de kosteloze inzet van vervangend vervoer.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles