Lexus presenteert de RX 450h Special Edition

Lexus presenteert de RX 450h Special Edition


Lexus presenteert de RX 450h Special Edition


Lexus presenteert de RX 450h Special Edition; een tijdelijke, luxe uitvoering van Lexus’ populaire Full Hybrid crossover. De Special Edition is leverbaar als 2WD en AWD en onderscheidt zich door uiterlijke verfraaiingen én een klantvoordeel dat oploopt tot ruim 2.000 euro.

Lees verder Lees verder

De Lexus RX 450h Special Edition is gebaseerd op de toch al royaal aangeklede, 299 pk sterke Luxury Line. De tijdelijke uitvoering is voorzien van onder meer de krachtig ogende F-Sport voorbumper en donkergetinte 19 inch lichtmetalen wielen. Ook is de Special Edition voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak (alleen leverbaar op de 2WD) of een panoramadak (leverbaar op zowel de 2WD als de AWD).

Klantvoordeel: 2.215 euro
Wie de RX 450h Special Editon koopt, rijdt niet alleen een extra fraaie uitvoering, maar profiteert ook van 2.215 euro klantvoordeel. De prijs van de 2WD uitvoering bedraagt namelijk 69.950 euro. De AWD-variant is leverbaar voor 74.500 euro.

Gelimiteerde oplage
Lexus bouwt de Special Edition alleen in gelimiteerde serie. De uitvoering is per direct verkrijgbaar, en wel in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Black, Starlight Black en Burgundy Red.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles