Lexus persconferentie Autosalon Genève allesbehalve traditioneel

Lexus persconferentie Autosalon Genève allesbehalve traditioneel


Lexus persconferentie Autosalon Genève allesbehalve traditioneel


  • Lexus persconferentie is digitaal en on demand
  • Twee Europese Lexus primeurs
  • Vernieuwde sportcoupé RC F en stijlvolle LC Convertible Concept

Lexus biedt degenen die niet op de Autosalon van Genève 2019 kunnen zijn toch de mogelijkheid om de Lexus persconferentie bij te wonen. Lexus presenteert op de gerenommeerde autobeurs twee Europese primeurs: de vernieuwde RC F (ook met Gran Touring Pack) en de LC Convertible Concept, een cabrioletversie van de topcoupé Lexus LC.

Lees verder

Om dingen net even anders te doen, zit in het Lexus DNA. In plaats van een traditionele persconferentie op een vaste dag en vast tijdstip, zijn media tijdens de openingstijden van de persdagen 5 en 6 maart 2019 op elk willekeurig moment welkom op de Lexus stand. Hier kunnen ze in alle rust de persconferentie digitaal en on demand op het scherm van bijvoorbeeld hun smartphone bekijken.

Onderdelen uit de racerij

De vernieuwde Lexus RC F maakt in Genève zijn Europese publieksdebuut, inclusief de RC F Gran Touring Pack, uitgerust met een speciaal optiepakket met onderdelen uit de racerij – zoals een voor- en achterspoiler van koolstofvezel – dat het prestatieniveau van de RC F met 341 kW/457 pk op een nog hoger plan brengt.

Elegante ‘Gran Tourer’

Met de LC Convertible Concept geeft Lexus in Genève andermaal zijn visitekaartje af als producent van premium auto’s die met oog voor detail en puur vakmanschap ontwikkeld zijn. De elegante ‘Gran Tourer’ is uitgerust met een elektrisch opvouwbare soft-top die – eenmaal open – zicht geeft op het weldadige interieur.

De Lexus stand 4211 bevindt zich in Hall 4 van het beursgebouw van de Autosalon van Genève die dit jaar van 7 tot en met 17 maart voor het publiek geopend is. De digitale Lexus persconferentie is vanaf 5 maart 2019 ook te bekijken via de volgende link: https://newsroom.lexus.eu/geneva2019/.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles