Lexus One: flexibel abonnement op maat

Lexus One: flexibel abonnement op maat


Lexus One: flexibel abonnement op maat


  • Gebruikersgemak met de unieke Lexus One app
  • Flexibele mobiliteit: aanmelden en rijden
  • All inclusive abonnement en Lexus service voor zorgeloos rijplezier
  • Brede modelkeuze: ruime SUV’s, sportieve sedans, elegante coupé
  • Vier keer per jaar wisselen van Lexus-model
  • Toegesneden op ZZP-ers, mensen met een tijdelijk dienstverband en expats

Met Lexus One introduceert Lexus de meeste flexibele manier om Lexus te rijden. Via de Lexus One app is een maandabonnement af te sluiten. Binnen een week wordt de gewenste Lexus voorgereden. In het maandtarief zijn alle kosten (behalve brandstof) inbegrepen. Met Lexus One kunnen gebruikers binnen de abonnementsperiode zelfs van model wisselen. Zo wordt bijvoorbeeld een vakantie met een ruime auto als de Lexus ES 300h mogelijk, terwijl je in het dagelijkse leven met de meer compacte Lexus UX 250h uit de voeten kunt. De maandprijs wordt bij elke wissel automatisch aangepast.

Lees verder

Met Lexus One speelt Lexus in op de toenemende behoefte aan flexibele mobiliteit. Met het gemak van de app op je telefoon en de flexibiliteit in contractduur is de service uitermate geschikt voor mensen voor wie bezit van een auto juist niet wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een tijdelijk dienstverband of ZZP-ers die voor een opdracht representatief vervoer nodig hebben. Maar ook voor expats is het een goede en eenvoudige manier om je mobiliteit te regelen. Lexus One is bovendien een slimme oplossing voor werknemers met een mobiliteitsbudget. Als zij zelf het abonnement afsluiten, kunnen ze Lexus rijden zonder bijtelling.

Zo eenvoudig werkt het

Lexus One biedt gebruiksgemak en service van Lexus-niveau. Lexus One is snel en eenvoudig te activeren via de unieke Lexus One-app. De gebruiker maakt een account aan in de app en koppelt credit card en rijbewijs. Binnen één werkdag wordt het account geverifieerd en kiest de gebruiker welk Lexus-model hij/zij wil gaan rijden. In lijn met de voor Lexus kenmerkende red carpet-treatment wordt de auto vervolgens schoon van binnen en schoon van buiten door een Lexus One chauffeur afgeleverd op de plaats en tijd die met de gebruiker is afgesproken, met een volle tank. Ook eventuele wisselingen van Lexus-model worden volledig verzorgd.

Zorgeloos genieten van de luxe van Lexus

Lexus One staat voor volstrekt zorgeloos genieten van de luxe van Lexus. De basis is een contract van 6 maanden, inclusief 30 dagen bedenktijd. Na zes maanden is het contract maandelijks opzegbaar. Gebruikers van Lexus One betalen een vast maandbedrag voor de Lexus van hun keuze (vanaf 699 euro voor de Lexus CT). Hierbij zijn 2.000 km per maand, onderhoud, verzekering en pechhulp inbegrepen. Alleen de brandstofkosten komen nog voor rekening van de gebruiker.

Optimale flexibiliteit

Flexibiliteit is het kernwoord van Lexus One. Het is mogelijk om vier keer per jaar gratis te wisselen van Lexus-model. Zo kunnen gebruikers in vakanties bijvoorbeeld de sportieve Lexus IS 300h verruilen voor de ruimte en het gebruiksgemak van de Lexus NX 300h. Bij elke wissel wordt het maandbedrag automatisch aangepast. Voor Lexus One is geen aanbetaling nodig en de minimum gebruiksperiode van een auto is één maand. Alle modellen van het Lexus One programma zijn niet ouder dan 24 maanden en hebben niet meer dan 50.000 kilometer op de teller.

Subscription economy

Lexus One is een nieuwe dienst die ontwikkeld is door Lexus Nederland en Lexus Europe. Op basis van de eerste resultaten kan de dienst in de toekomst waar nodig nog worden aangepast. Met Lexus One speelt Lexus in op de vraag naar ‘on demand’ diensten waarbij eigendom niet langer noodzakelijk is. Waar deze trend eerder al zorgde voor een kanteling in de muziek- en filmdistributie, brengt de ‘subscription economy’ ook in automotive verdere flexibilisering op gang.

Geïnteresseerden kunnen via deze link meer informatie aanvragen over Lexus One.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles