Lexus NX in film ‘Moonfall’ op een missie om de aarde te redden

Lexus NX in film ‘Moonfall’ op een missie om de aarde te redden


Lexus NX in film ‘Moonfall’ op een missie om de aarde te redden


  • Filmrol voor nieuwe Lexus SUV in sciencefictionfilm Moonfall
  • Blockbuster van wereldvermaarde regisseur Roland Emmerich
  • Vanaf 17 maart 2022 in de Nederlandse bioscopen

Lexus neemt de opwindende rol op zich als de officiële autopartner van Moonfall, de nieuwe epische sciencefictionfilm van de wereldvermaarde regisseur Roland Emmerich, bekend van de kaskraker Independence Day. Moonfall – met onder meer Halle Berry in een van de hoofdrollen – wordt wereldwijd in bioscopen uitgebracht.

Lees verder

In Moonfall slaat een mysterieuze kracht de maan uit zijn baan om de aarde en laat hem op ramkoers komen met het leven op aarde. De volledig nieuwe Lexus NX speelt een cruciale rol in een heroïsche poging om de maan terug in zijn baan om de aarde te brengen en op die manier de wereld te redden.

NX staat symbool voor nieuw Lexus hoofdstuk

De gedurfde styling, intuïtieve technologie en het verbonden rijgevoel van de Lexus NX maken van de SUV de perfecte partner voor dit epische avontuur. De tweede generatie van de NX staat symbool voor een nieuw hoofdstuk voor het merk Lexus. Hij introduceert een nieuwe designtaal voor zowel ex- als interieur, nieuwe aandrijflijnen waaronder Lexus’ eerste plug-in hybride-elektrische aandrijflijn (Lexus NX 450h+) en nieuwe veiligheidstechnologieën. De NX biedt verder verbeterde dynamische prestaties die een meer intuïtieve verbinding tussen bestuurder en auto opleveren.

Spectaculaire actiescène

In een spectaculaire actiescène van drie minuten wordt de nieuwe Lexus NX bestuurd door acteur Charlie Plummer, Sonny Harper in de film. De Lexus GX (niet in Nederland leverbaar) verschijnt als overheidsvoertuig met actrice Halle Berry, Jo Fowler in de film, achter het stuur. Verder speelt acteur Michael Peña, Tom Lopez in de film, een Lexus-dealer bij wie een scène uit de film zich afspeelt.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles