Lexus' nieuwe CT 200h rijden met een abonnement

Lexus' nieuwe CT 200h rijden met een abonnement


Lexus' nieuwe CT 200h rijden met een abonnement


Samen met Auto.nl biedt Lexus de nieuwe Lexus CT 200h aan met een abonnement. Hiermee speelt Lexus in op ontwikkelingen met betrekking tot mobiliteitsbudgetten. Voor slechts 620 euro per maand, staat de nieuwe, rijk uitgeruste CT 200h BUSINESS LINE voor de deur. Zonder aanbetaling. Zonder borg. Zonder onverwachte kosten. Maar wél tegen de beste condities, inclusief Lexus’ befaamde Red Carpet Treatment.

Lees verder Lees verder

Verfijning. Dát was het sleutelwoord bij de ontwikkeling van de nieuwe, deze maand gelanceerde Lexus CT 200h. Een team van 1.400 technici nam Lexus’ succesmodel onder handen. Het resultaat dringt al na de eerste meters tot de bestuurder én zijn passagiers door. De nieuwe CT 200h is nóg luxer: hij stuurt fijner, rijdt strakker, biedt veel comfort en is ongekend stil.

Lexus: altijd een rijke standaarduitrusting
Zoals elke Lexus is de nieuwe CT 200h standaard royaal uitgerust. Zaken als automaat, cruise control, climate control en de haal- en brengservice zijn standaard. Net als lichtmetalen velgen, rijkelijk met leer afgewerkte interieurdelen, een fraai audiosysteem, Bluetooth en sportstoelen, bijvoorbeeld. De Business Line voegt daar nog zaken aan toe zoals een 7 inch groot Lexus Media Display, MirrorLink, Parking Assist Monitor met parkeerhulpcamera en een zelfdimmende binnenspiegel.

Alleen de benzine is voor eigen rekening
Als je de CT 200h BUSINESS LINE met een abonnement van Auto.nl rijdt, betaal je alleen nog de benzine. Het onderhoud is inclusief, net als de wegenbelasting, pechhulp (ook in het buitenland), de all-risk- én ongevallen inzittendenverzekering en vervangend vervoer bij diefstal, langdurige reparatie of onderhoud.

Kilometertegoed pas na afloop contract verrekend
Omdat niemand elke maand evenveel kilometers rijdt, krijg je bij het abonnement een kilometertegoed dat pas aan het einde van het contract wordt verrekend. Wie opteert voor een 2-jarig abonnement, kan 24.000 vrije kilometers rijden; bij een 3-jarig abonnement is dat zelfs 36.000 kilometer. Wie het contract voortijdig wil beëindigen, kan de overeenkomst zonder boete overdragen aan bijvoorbeeld een broer, zus, vriend of collega.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles