Lexus met twee primeurs op Masters of LXRY

Lexus met twee primeurs op Masters of LXRY


Lexus met twee primeurs op Masters of LXRY


  • Publieksdebuut voor nieuwe topklasse luxury limousine LS 500h
  • LC 500h Structural Blue Edition voor het eerst te zien
  • Eigen stand op Europa’s grootste beurs voor luxury lifestyle

Lexus is prominenter dan ooit aanwezig op Masters of LXRY, Europa’s grootste beurs voor luxury lifestyle. Zowel Lexus’ nieuwe toplimousine LS 500h als de premium coupé LC 500h in de exclusieve kleur Structural Blue maken hun Nederlandse publieksdebuut. Verder beschikt Lexus over een volledig eigen stand waar het de gasten aan niets ontbreekt.

Lees verder

De Lexus LS is de auto waarmee het voor Lexus in 1989 allemaal begon. Een sedan in de topklasse van de markt die de concurrentie direct op scherp zette. De LS is synoniem aan maximaal comfort, ultieme luxe en puur Craftsmanship. De op Masters of LXRY gepresenteerde vijfde generatie van Lexus’ luxury limousine voegt hier een gedurfd design, een uiterst omvangrijke veiligheidsuitrusting en meer rijdynamiek aan toe. Uitgerust met een state-of-the-art Multi Stage Hybrid aandrijflijn met 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren zet de LS opnieuw de toon.

De kleur is super-intens. Het lakproces is zo delicaat dat per dag slechts twee exemplaren van de LC Structural Blue Edition geproduceerd kunnen worden

Unieke laktechnologie

Is de reguliere Lexus LC 500h al een oogverblindende hybride sportcoupé, de op Masters of LXRY getoonde Structural Blue Edition maakt zo mogelijk nog meer indruk. Deze gelimiteerde uitvoering steelt de show met zijn unieke laktechnologie die geïnspireerd is op de blauwe, subtropische Morpho-vlinder. De kleur is super-intens. Het lakproces is zo delicaat dat per dag slechts twee exemplaren van de LC Structural Blue Edition geproduceerd kunnen worden.

Masters of LXRY vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 december in RAI Amsterdam. De Lexus stand is te vinden in de Europahal, no. 27.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles