Lexus maakt prijs bekend van haar absolute topmodel: de LS 600h

Lexus maakt prijs bekend van haar absolute topmodel: de LS 600h


Lexus maakt prijs bekend van haar absolute topmodel: de LS 600h


Per direct kan de nieuwe Lexus LS 600h worden besteld vanaf 124.975 euro. Daarmee is ’s werelds meest verfijnde limousine scherper geprijsd dan ooit. Toch werd de standaarduitrusting royaler, de rijdynamiek vergroot en het toch al fantastische comfort naar een nóg hoger niveau getild. Bovendien werd de aandrijflijn nog zuiniger en daarmee schoner.

Lees verder Lees verder

 

De LS 600h is niet alleen meer leverbaar als LUXURY LINE en als de welhaast onmetelijk luxe PRESIDENT LINE (139.000 euro), maar nu ook als meer sportieve F SPORT LINE (131.780 euro). Niet alleen onderscheidt deze uitvoering zich optisch van zijn broers met onder meer aluminium accenten en een aangepast grille, 10 millimeter verlaagde (lucht)vering en sportstoelen, maar ook heeft de F SPORT LINE standaard Active Stabilisers die de beweging van het koetswerk minimaliseren. De PRESIDENT LINE kan tegen een meerprijs van 3.000 euro met een 12 centimeter extra lange wielbasis worden besteld.

Elke LS 600h is de ultieme limousine
Het spreekt voor zich dat bijvoorbeeld permanente vierwielaandrijving om de 445 pk van de 5.0 liter V8 op de weg te brengen standaard is. Ook is de uitrustingslijst van de Lexus LS 600h indrukwekkend. Zowel op het gebied van veiligheid als comfort ontbreekt het de inzittenden aan niets. Voor optimaal comfort heeft Lexus’ limousine Vehicle Posture Control, dat de rol- en duikbewegingen van het koetswerk beperkt en Nano-e® luchtbehandeling die de lucht zowel zuivert als de inzittenden tegen een droge huid beschermd. Ook wordt elke LS 600h gespoten in krasbestendige lak met zelfherstellend vermogen.

Ongekende stilte, geweldig geluid
De standaard geluiddempende zijruiten zorgen voor ongekende stilte in de LS 600h en zorgen ervoor dat de inzittenden optimaal kunnen genieten van het nieuw ontwikkelde Mark Levinson multimediasysteem. Dat telt maar liefst 19 luidsprekers en is voorzien van een enorm 12,3 inch kleurenscherm. En wie het toppunt van comfort zoekt, laat zijn LS 600h afleveren met de befaamde Lexus ‘Ottoman’-stoel rechtsachter; inclusief een Shiatsu-massageprogramMon, een uitklapbare beensteun én ligstand.

Nu al te bestellen
De nieuwe Lexus LS 600h is per direct te bestellen bij de Lexus dealer. De auto’s worden na de jaarwisseling in Nederland verwacht.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles