Lexus lanceert internationale Lexus Design Award

Lexus lanceert internationale Lexus Design Award


Lexus lanceert internationale Lexus Design Award


Lexus daagt jonge ontwerpers uit om met hun beste creaties mee te doen aan de nieuwe internationale Lexus Design Award. Met de competitie wil Lexus niet alleen ruimte geven aan verfrissende ideeën en creativiteit, maar vooral ook jonge ontwerpers een podium bieden om zichzelf te presenteren.

Lees verder Lees verder

Om deel te nemen aan de Lexus Design Award, kunnen jonge ontwerpers hun beste werk inzenden, ongeacht of het een designstudie is voor architectuur, mode of bijvoorbeeld een product. Een zeskoppige jury zoekt onder alle inzenders naar de tien meest bijzondere talenten. Deze mogen hun werk begin maart op de Milan Design Week 2013 tentoonstellen.

De twee ontwerpers die het meest opvallen, krijgen een mentor toegewezen die hen helpt het ingezonden design verder uit te werken naar een (op kosten van Lexus gefabriceerd) propotype. Ook dit prototype zal in Milaan tijdens de Design Week te bewonderen zijn. De mentoren zijn top industrieel ontwerper Sam Hecht en Junya Ishigami, een internationaal geroemde architect uit Japan.

Lexus heeft de naam jong talent de ruimte te geven om zich te ontplooien. De veelbesproken – en op de Detroit Motorshow onderscheiden – Lexus LF-LC kwam uit de pen van de jonge ontwerper Hidaeki Iida.

Meedoen kan via de website www.designboom.com/lexus-design-award-2012.html

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles