Lexus IS 300[h]: groene zuinigheidsprimeur voor Hertz Autoverhuur

Lexus IS 300h: groene zuinigheidsprimeur voor Hertz Autoverhuur


Lexus IS 300h: groene zuinigheidsprimeur voor Hertz Autoverhuur


  • Hybride Lexus welkome aanvulling autoverhuurvloot
  • Zuinigste premium hybride sedan zónder opladen
  • IS 300h is ‘First Choice’-auto op nieuwe verhuurlocatie op Schiphol

Lexus maakt voortaan deel uit van het aanbod van Hertz Autoverhuur, een primeur. Het autoverhuurbedrijf voegt de Lexus IS 300h toe aan Hertz Minilease, zakelijke of privé autohuur van 30 dagen of meer. Verder is Lexus’ hybride sedan ‘First Choice’ op de nieuwe verhuurlocatie op de luchthaven Schiphol.

Lees verder

Met de Lexus IS 300h beschikt de Hertz-vloot over een efficiënte premium hybride high performance sedan. De Lexus staat als beste premium benzine-sedan genoteerd in de ‘Top 10 Zuinige auto’s’ die de ANWB en Natuur & Milieu op basis van praktijkverbruik samenstellen. Hertz-klanten kunnen het comfort en gemak van volledig elektrisch rijden ervaren zónder dat de auto dient te worden opgeladen met een snoer en stekker. Tevens kunnen ze op vrijblijvende wijze kennismaken met Lexus’ befaamde Craftsmanship en de luxe van Lexus ervaren.

Groot succes

“Dat Lexus voortaan tot de verhuurvloot behoort, is een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Ik weet zeker dat onze klanten Lexus importeur Louwman & Parqui – met wie wij al jaren een fantastische relatie hebben – hiervoor zeer erkentelijk zijn. Hertz staat voor differentiatie en premium. De Lexus IS 300h is Hertz Minilease-auto van de maand en ‘First Choice’-voertuig voor onze Hertz Gold Plus Reward-klanten. Aanvullingen die vast een groot succes worden”, aldus Henk van den Helder, General Manager Hertz Rent A Car Benelux.

“Dat Lexus voortaan tot de verhuurvloot behoort, is een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan”

Zuinigste premium sedan

Jan-Christiaan Koenders, Managing Director Lexus importeur Louwman & Parqui B.V.: “We zijn erg blij met de introductie van Lexus bij Hertz Autoverhuur. De Hertz-klant gaat genieten van de Lexus IS 300h met het nieuwe high performance hybrid systeem met 223 pk en verrassend veel elektrisch rijden zonder ooit te ‘stekkeren’!”

Fotobijschrift: Jan-Christiaan Koenders, Managing Director Lexus importeur Louwman & Parqui B.V. (links) overhandigt een Lexus IS 300h aan Henk van den Helder, General Manager Hertz Rent A Car Benelux.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles