Lexus introduceert een ‘unieke kennismaking’ van drie maanden met Lexus Kennismakingslease

Lexus introduceert een ‘unieke kennismaking’ van drie maanden met Lexus Kennismakingslease


Lexus introduceert een ‘unieke kennismaking’ van drie maanden met Lexus Kennismakingslease


  • Drie maanden vrijblijvend de tijd om optimaal kennis te maken met de luxe, hoge service en het comfort van Lexus
  • Van toepassing op Lexus Business Line-modellen CT 200h, IS 300h en NX 300h
  • Zowel voor zakelijke als particuliere rijders

Lexus en Lexus Financial Services introduceren met Lexus Kennismakingslease een nieuwe leasevorm. Hiermee kunnen zowel zakelijke rijders als particulieren vrijblijvend kennismaken met Lexus. De klant kan drie maanden de luxe van de Lexus CT 200h, IS 300h of NX 300h Business Line ervaren, evenals de hoge service van de Lexus dealer. Na twee maanden kan de klant aangeven of hij de luxe van Lexus wilt continueren.

Lees verder

Lexus Kennismakingslease van Lexus Financial Services is bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere consumenten die interesse hebben in het (privé) leasen van een Lexus, maar niet direct een vast contract willen afsluiten. Lexus Kennismakingslease geeft hen de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Lexus tegen een tarief dat nagenoeg gelijk is aan het tarief dat de klant zou betalen met een regulier leasecontract.

Lexus Financial Services berekent vooraf het maandtarief van het nieuwe leasecontract, zodat de klant weet of de Lexus van zijn keuze binnen zijn budget past.

Regulier leasecontract

Na twee maanden bepaalt de klant of hij de luxe van Lexus wilt voortzetten. Zo ja, dan bestelt de Lexus dealer het Lexus model naar voorkeur met alle gewenste specificaties. Lexus Financial Services zet vervolgens het Lexus Kennismakingsleasecontract om naar een regulier leasecontract. Het nieuwe contract gaat in bij aflevering, maximaal vier maanden na de bestelling.

Vooraf duidelijkheid

Lexus Financial Services berekent vooraf het maandtarief van het nieuwe leasecontract, zodat de klant weet of de Lexus van zijn keuze binnen zijn budget past. Dit maandtarief kan vanwege modelspecificaties, kilometrage en looptijd afwijken van dat van het Kennismakingsleasecontract. Indien de klant geen nieuw contract wilt, kan hij nog één maand in de Lexus blijven rijden voordat deze bij de dealer ingeleverd moet worden.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles