Lexus hoofdsponsor Creative Heroes Award

Lexus hoofdsponsor Creative Heroes Award


Lexus hoofdsponsor Creative Heroes Award


  • Nieuw Nederlands initiatief viert de kracht van Nederlandse creativiteit
  • Design en Lexus onlosmakelijk met elkaar verbonden
  • Lexus reikt de ‘Beste Start-up’ prijs uit
  • Naast Lexus ook ABN AMRO hoofdsponsor

Lexus is – samen met ABN AMRO – de hoofdsponsor van de Creative Heroes Award, een nieuw Nederlands initiatief. Het is een prijs die de kracht van creativiteit beloont en daarmee de menselijke factor centraal stelt. De samenwerking met Lexus ligt voor de hand; de luxury brand is synoniem aan creativiteit en onderscheidend automotive design. Lexus’ drive is ‘Experience Amazing’ waarbij ook Craftmanship, technologie, performance en ‘the art of hospitality’ centraal staan. De vakkundige jury van de Creative Heroes Awards beoordeelt in vier categorieën de creativiteit van de inzendingen. In de hoofdcategorie NEXT GENERATION zal Lexus de ‘Beste Start-up’ prijs uitreiken.

Lees verder

Celebrating creative minds

Lexus moedigt met het hoofdsponsorschap van de Creative Heroes Award in Nederland creatief talent aan. Jeroen van Oostveen (Architectenweb, Archello en Materia) en Guus van Maarschalkerweerd (DesignConnector) willen met hun initiatief niet zozeer het design als eindresultaat belonen, maar de creativiteit, het proces en de mens hierachter. ‘Celebrating creative minds’, zoals Van Maarschalkerweerd het omschrijft. “En dat een echt designmerk als Lexus hieraan zijn naam wil verbinden, geeft aan dat er een breed draagvlak is om creativiteit, innovatie en ondernemerschap te stimuleren.”

Lexus reikt de ‘Beste Start-up’ prijs uit

De Creative Heroes Award kent de volgende hoofdcategorieën: architectuur, interieur, product en Next Generation, met prijzen voor onder andere: ‘Beste Start-up’ (gesponsord door Lexus) en beste ‘Co-Creation’ (gesponsord door ABN AMRO). Juryvoorzitter is Gesina Roters, medeoprichter van design- en strategiebureau Day. De uitreiking is op 29 juni 2017, inschrijven kan op www.creativeheroesaward.com.

Lexus is als luxury brand initiatiefnemer van de internationale Lexus Design Award

Lexus Design Award in Milaan

Design speelt bij Lexus een hoofdrol. Lexus staat voor onderscheidend design, Craftmanship en een gepassioneerd oog voor detail. Lexus beweegt zich regelmatig buiten de automotive sector, zoals jaarlijks op ’s werelds grootste designbeurs ‘Salone del Mobile’ in Milaan. Lexus is als luxury brand initiatiefnemer van de internationale Lexus Design Award, een onderscheiding voor beginnende designers – waar ook ter wereld – die dit jaar voor de vijfde keer zal worden uitgereikt.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles