Lexus heeft drie primeurs op Geneva Motor Show

Lexus heeft drie primeurs op Geneva Motor Show


Lexus heeft drie primeurs op Geneva Motor Show


•   Europese première van de potente Lexus GS F met atmosferische 5,0 liter V8 en 477 pk
•   Europese première van alom bewonderde LF-C2 Concept
•   Wereldpremière van nieuwe Lexus Concept Car


Lexus neemt naar de Geneva Motor Show liefst drie primeurs mee. Niet alleen beleven de extreem sportieve GS F en de alom bewonderde LF-C2 Concept hun Europese debuut, ook presenteert Lexus een compleet nieuw concept model.

Lees verder Lees verder

Op de stand van Lexus strijden brute kracht, gratie en innovatie om voorrang. De uiterst potente GS F brengt brute kracht naar de vloer, met zijn 477 pk en 530 Nm sterke ongeblazen 5,0 liter V8 motor. De krachtige uitstraling, de welvingen en extra kieuwen in het plaatwerk, maken voor iedereen duidelijk: hier staat een sedan met enorme potentie.

Eyecatcher Lexus LF-C2
De LF-C2 Concept was eerder deze maand nog dé eyecather op de Detroit Motorshow. De gracieuze 2+2 concept roadster koppelt elegantie aan een meer uitgesproken design. De designers van dit volledig dakloze model, lieten zich inspireren door de passie die Lexus voor autorijden heeft.

Wereldpremière innovatief concept model
Tot slot neemt Lexus naar Genève een wereldpremière mee: een innovatief concept model waarvan de details pas rond de Geneva Motor Show zelf zullen worden onthuld.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles