Lexus heeft derde jaar op rij de meest tevreden eigenaren

Lexus heeft derde jaar op rij de meest tevreden eigenaren


Lexus heeft derde jaar op rij de meest tevreden eigenaren


  • Lexus pakt goud in groot Brits klanttevredenheidsonderzoek
  • Derde jaar op rij is Lexus de overall winnaar
  • Drie Lexus modellen in de overall top tien waaronder RX 450h
  • IS 300h, RC 300h en RX 450h winnaar in hun categorie

Lexus is in Engeland na een groot klanttevredenheidsonderzoek voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste automerk. En daar blijft het niet bij; de Lexus hybride modellen IS 300h, RX 450h en RC 300h zijn winnaar in hun categorie. Lexus staat bovendien met drie modellen in de overall top tien waaronder wederom de IS 300h en RX 450h.

Lees verder

Het klanttevredenheidsonderzoek is uitgevoerd door Auto Express, een populair autoweekblad in Groot-Brittannië. De zogeheten ‘Driver Power Survey’ bestaat uit 75 nieuwe automodellen en is in Engeland de grootste en meest uitgebreide in zijn soort. Duizenden auto-eigenaren gaven hun oordeel over hun auto (tot twee jaar oud) en de service van de dealer. Hieruit blijkt dat Lexus het merk is waarover eigenaren het meest tevreden zijn. Rijders zijn met name te spreken over het interieur en comfort, het design en de betrouwbaarheid van hun Lexus.

Lexus RC 300h ‘Best Sports Car’

Lexus staat ook in diverse categorieën van de ‘Driver Power Survey’ bovenaan. De Lexus RX 450h is ‘Best Premium Large SUV’ en de IS 300h ‘Best Compact Executive Car’. De derde categoriewinnaar is de Lexus RC 300h die aan kop gaat in de categorie ‘Best Sports Car’. De stijlvol gelijnde coupé wordt door zijn eigenaren vooral geroemd vanwege zijn bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. En ook over de rijeigenschappen (‘ride and handling’) zijn rijders zeer te spreken.

Jaloersmakend

Steve Fowler, hoofdredacteur Auto Express: “Het is geweldig om te zien dat Lexus voor het derde opeenvolgende jaar bovenaan de ranglijst staat. Hiermee bewijst Lexus wederom dat het luxe, aantrekkelijke en comfortabele auto’s bouwt. De uitstekende betrouwbaarheid die Lexus steeds weer weet te realiseren, moet jaloersmakend zijn voor andere merken.”

Meer informatie over de ‘Driver Power Survey’:
https://www.autoexpress.co.uk/driver-power

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles