Lexus GS 450h Hybrid meest waardevast

Lexus GS 450h Hybrid meest waardevast


Lexus GS 450h Hybrid meest waardevast


De Lexus GS 450h Hybrid is door het Duitse magazine AutoBild gekozen tot meest waardevaste auto in zijn klasse.

Lees verder Lees verder

De Lexus GS 450h Hybrid kent volgens AutoBild de laagste waardevermindering in zijn klasse. Het autoblad baseert zich op bevindingen van restwaarde-experts van Eurotax, een onafhankelijke instantie gespecialiseerd in de waardebepaling van auto’s. Ze stelden de procentuele restwaarde vast van auto’s die vier jaar in gebruik waren.

De top in zijn klasse
De koppositie van de Lexus GS 450h Hybrid bewijst dat de achterwielaangedreven sportsedan behalve op het gebied van brandstofefficiëntie ook op het gebied van waardevastheid de top in zijn klasse is. Het onderzoek is gebaseerd op onder meer de aantrekkingskracht en het imago van automerken en hun modellen. Verder wordt rekening gehouden met directe concurrenten en economische factoren.

2 krachtige elektromotoren
Met een brandstofverbruik van 5,9 l/100 km gemiddeld en een CO2-uitstoot van 137 g/km is de Lexus GS 450h Hybrid een van de zuinigste en schoonste auto’s in zijn klasse. En dankzij een gecombineerd vermogen van 254 kW/345 pk ook een van de sterkste. De 3,5-liter V6-benzinemotor en twee krachtige elektromotoren stellen de bestuurder in staat om vanuit stilstand in slechts 5,9 seconden naar 100 km/uur te accelereren.

Red Carpet Treatment
Door zijn lage CO2-uitstoot is de Lexus GS 450h Hybrid concurrerend geprijsd. De prijzen beginnen bij 63.670 euro voor de Lexus GS 450h Hybrid BUSINESS LINE. Dat is inclusief het befaamde Red Carpet Treatment met privileges als een haal- en brengservice bij onderhoud en een vaste servicemonteur.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles