Lexus geeft prijzen vernieuwde GS én GS F vrij

Lexus geeft prijzen vernieuwde GS én GS F vrij


Lexus geeft prijzen vernieuwde GS én GS F vrij


  • Opvallende sedan met de keuze uit 2 hybride aandrijflijnen
  • Ook leverbaar als high performance sportsedan GS F
  • Gerestyled en onderscheidend design en meer actieve veiligheid

Lexus heeft de onlangs grondig vernieuwde Lexus GS geprijsd, inclusief het absolute topmodel, de Lexus GS F. De GS is leverbaar voor prijzen die beginnen bij 46.795 euro voor de uiterst efficiënte GS 300h. De prijslijst van de GS 450h begint bij 61.795 euro. De high performance GS F levert de Lexus dealer ten slotte vanaf 155.474 euro.

Lees verder Lees verder

De Lexus GS kent een nieuw exterieurdesign en een hoogwaardig chique interieur. De opvallendste vernieuwingen aan de buitenkant zijn de nieuwe Bi-LED koplampen, de gerestylde bumpers en de nieuwe 18- dan wel 19-inch lichtmetalen velgen. Het ruime interieur is verbeterd met onder meer een groter, en daardoor beter afleesbaar, display in het instrumentarium en mooiere ‘graphics’ voor het 12,3-inch kleurendisplay in het midden van het dashboard.

Scherpere prijzen GS 300h en GS 450h
De prijzen van de GS 300h (223 pk/164 kW) en GS 450h (345 pk/254 kW) zijn ondanks alle vernieuwingen scherper dan voorheen, terwijl ook het veiligheidsniveau op een hoger plan gebracht is. Een knie-airbag voor de bestuurder én zijn passagier zijn bijvoorbeeld standaard. Nieuw is het optionele Lexus Safety System + dat uit onder meer een Pre-Crash System, Lane Keep Assist en Adaptive High Beam Assist bestaat.

Krachtigste Lexus V8 ooit
Nieuw in het GS-gamma is de Lexus GS F (Fuji). De supersportsedan is uitgerust met een atmosferische V8-benzinemotor met 477 pk/351 kW, de krachtigste die Lexus tot nu toe ontwikkelde. Standaard is het ‘Torque Vectoring Differential’ (TVD) voor extra wagenbeheersing. Dat kent drie standen, namelijk ‘Standard’, ‘Slalom’ en ‘Track’.

De vernieuwde Lexus GS 300h, GS 450h en nieuwe Lexus GS F staan vanaf januari 2016 bij de Lexus dealer. De prijzen zijn van toepassing vanaf 1 januari 2016. Inclusief het Lexus Red Carpet Treatment met onder meer een haal- en brengservice bij groot onderhoud en een vaste monteur.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles