Lexus ES 300[h] op de Taxi Expo 2019

Lexus ES 300h op de Taxi Expo 2019


Lexus ES 300h op de Taxi Expo 2019


  • Taxi Expo 2019, donderdag 10 oktober 2019 Expo Houten
  • Premium sedan Lexus ES 300h ideale taxi
  • Hoog comfort en oog voor detail

Op donderdag 10 oktober vindt in de Expo Houten de jaarlijkse netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer plaats. Lexus is aanwezig op de Taxi Expo 2019 met de Lexus ES 300h.

Lees verder

De Lexus ES is wereldwijd de meest verkochte premium sedan van Lexus. Voor de Nederlandse wegen is het een nieuwe verschijning, maar wereldwijd is het inmiddels de zevende generatie. De lange wielbasis (2.870 mm) van de Lexus ES 300h zorgt voor veel beenruimte achterin. In combinatie met de forse spoorbreedte en plaatsing van de wielen op de hoeken geeft het de ES en elegante en krachtige uitstraling. Uiteraard is het front voorzien van Lexus’ kenmerkende ‘spindle’-grille.

Comfort met ‘Omotenashi’-filosofie

Hoog comfort en oog voor detail zit in het DNA van Lexus en het merk laat zich hierbij inspireren door de ‘Omotenashi’-filosofie. Een filosofie die gebaseerd is op eeuwenoude Japanse tradities en inspeelt op behoeften van mensen nog voordat deze ontstaan. Als je bijvoorbeeld op de Lexus ES afloopt, licht de verlichting rondom de portiergrepen op. Ook wordt de grond onder de portieren verlicht om te voorkomen dat je bijvoorbeeld in een plas stapt. En als het regent bij het instappen, dan stoppen de ruitenwissers om degene die instapt niet nat te spetteren.

Gezuiverde lucht

Een ander voorbeeld is de airconditioning die werkt met NanoeTM-luchtzuiveringstechnologie voor de juiste luchtvochtigheidsgraad, in combinatie met de Lexus Klimaat Conciërge. Deze persoonlijke assistent zorgt ervoor dat voor elke passagier in de auto de ideale temperatuur wordt ingesteld. Als tijdens het rijden de zon aan één kant van de bestuurder naar binnen schijnt, dan past het systeem alleen aan deze zijde de luchtcirculatie aan om de temperatuur op peil te houden.

Rust aan boord

De Lexus engineers hebben veel tijd gestoken in technieken om het geluidsniveau aan boord van de Lexus ES zo laag mogelijk te houden. Zo is bijvoorbeeld de benzinemotor met vier actieve motorsteunen opgehangen (in plaats van de meer gebruikelijke drie motorsteunen). De voorruit en de zijruiten vóór zijn voorzien van geluidswerend akoestisch glas en in de motorruimte is gebruikgemaakt van een uitgebreid pakket akoestisch isolatiematerialen.

De voorruit en de zijruiten vóór zijn voorzien van geluidswerend akoestisch glas en in de motorruimte is gebruik gemaakt van een uitgebreid pakket akoestisch isolatiematerialen

Beste keuze voor 2020

Vanaf 2020 wordt de afschaffing van de BPM-teruggave een feit. Auto’s met een relatief lage CO2-uitstoot, zoals de hybride modellen van Lexus, hebben een lage BPM. Daardoor wordt de aanschaf van een Lexus als taxi extra interessant. Met het merk Lexus kies je voor de laagste CO2-uitstoot, de laagste kostprijs per kilometer en een financial lease-contract met een gunstig rentepercentage van 1,9 procent.

Lexus Hybrid: lage TCO

Hybride auto’s zijn minder schadelijk voor het milieu dan conventionele benzine- of dieselauto’s, maar dat is niet het enige voordeel. Zo kun je tot 50 procent van de rijtijd volledig elektrisch rijden. Verder hebben Lexus Hybrid modellen een bewezen hoge restwaarde en een uitzonderlijke betrouwbaarheidsscore. Ook traditionele slijtage-onderdelen als de remmen hebben minder te lijden. Bij het loslaten van het gaspedaal wordt namelijk de energie die bij het vertragen vrijkomt benut om het accupakket op te laden. Deze zaken resulteren in een zeer gunstige kilometerkostprijs en TCO (total cost of ownership). Tot slot rijdt een hybride uitermate comfortabel dankzij de automaat en de constante samenwerking tussen de elektromotor en benzinemotor.

De Taxi Expo 2019 vindt plaats in de Expo Houten. Deelname is gratis voor mensen die werkzaam zijn bij taxibedrijven, touringcarbedrijven en overheden. Lexus is te vinden op stand 4.21. Meld je hier aan voor de Taxi Expo 2019

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles