Lexus en Victor Mids zetten samenwerking voort

Lexus en Victor Mids zetten samenwerking voort


Lexus en Victor Mids zetten samenwerking voort


  • Partnerschap uit 2016 met twee jaar verlengd
  • Illusionist rijdt in enige LC 500h Launch Edition van Nederland
  • Lexus’ pay-off ‘Experience Amazing’ verbindende factor

Lexus en Victor Mids zetten hun samenwerking voort. Als resultaat hiervan rijdt de bekende illusionist voortaan in een Lexus LC 500h Launch Edition in de carrosseriekleur F White metallic. “Lekker snel en tegelijkertijd heel elegant”, aldus Victor Mids.

Lees verder

“Wat mij aanspreekt, is dat de Lexus LC nog niet heel bekend is, niet iedereen rijdt erin”, vertelt Victor Mids, bekend van het populaire televisieprogramma MINDF*CK waarin hij de hersenen en zintuigen van kijkers voor de gek houdt. “De Lexus LC komt niet protserig over, maar is juist heel elegant. Daarbij heeft hij een heerlijke wegligging.”

“Dat Lexus het over ‘Experience Amazing’ heeft, sprak mij direct aan.”

‘Experience Amazing’

Victor Mids en Lexus vonden elkaar tijdens een optreden van de illusionist, die tevens arts is en met deze combinatie illusie en wetenschap in zijn shows op een unieke manier samenbrengt. “Dat Lexus het over ‘Experience Amazing’ heeft, sprak mij direct aan. Als illusionist doe ik hetzelfde met het brein van de mensen die mijn shows bezoeken. Het is voor mij een belangrijke reden om samen te werken.”

Mensen verwonderen

“Voorheen heb ik nooit Lexus gereden, totdat ik twee jaar geleden in een RC 300h kon gaan rijden. Vanaf dat moment raakte ik verknocht aan het merk. Een auto is natuurlijk beleving, wat bijdraagt aan je uitstraling. Dat is waar ik als illusionist mee bezig ben, hoe je jezelf vertoont. Ik kan ook als een goochelaar gaan rondrijden in een busje met een hoge hoed op de zijkant, maar dat is niet hoe ik mezelf wil neerzetten. Er mag best een beetje mysterie zijn. Mensen verwonderen, dat is heel belangrijk voor mij. Dat doet Lexus ook met deze auto.”

Enige exemplaar in Nederland

Lexus heeft slechts vijftig exemplaren van de LC 500h Launch Edition geproduceerd. Victor Mids rijdt in het enige exemplaar dat naar Nederland is gekomen. Een collectors item met onder andere gesmede 21-inch lichtmetalen velgen met exclusief design en een uniek interieur dat zich onderscheidt met blauw en oranje leder.

High performance 2+2 coupé

De Lexus LC 500h is uitgerust met ’s werelds eerste Multi Stage Hybrid aandrijflijn met 10-traps automaat die bestaat uit een 3,5-liter V6-benzinemotor met krachtige elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 264 kW/359 pk. De prijzen van de high performance 2+2 coupé beginnen bij 116.795 euro.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles