Lexus en Jeunes Restaurateurs vinden elkaar in passie voor gastheerschap

Lexus en Jeunes Restaurateurs vinden elkaar in passie voor gastheerschap


Lexus en Jeunes Restaurateurs vinden elkaar in passie voor gastheerschap


  • Samenwerking tussen Lexus en Jeunes Restaurateurs, JRE
  • Raakvlakken op gebied van duurzaamheid en gastheerschap

Lexus is een samenwerking aangegaan met Jeunes Restaurateurs (JRE). Deze jonge talentvolle restaurateurs met een passie voor gastronomie hebben veel met Lexus gemeen. Zoals een onderscheidend gastheerschap en oog voor detail. Bovendien prikkelen zowel de modellen van Lexus als de gerechten van Jeunes Restaurateurs de zintuigen.

Lees verder

Ook duurzaamheid is voor zowel Lexus als Jeunes Restaurateurs belangrijk. Lexus maakt zich al jaren sterk voor zijn innovatieve hybridetechnologie. De restaurateurs gebruiken op hun beurt alleen lokale producten met behoud van traditie en eren de herkomst hiervan.

“We zijn selectief in de keuze van partners, maar Lexus biedt echt een meerwaarde”

Lexus biedt meerwaarde

Een andere overeenkomst is vernieuwing, vertelt Rik Jansma, voorzitter van JRE en eigenaar van Restaurant Basiliek in Harderwijk, in het bezit van een Michelinster. “Ook onze restaurateurs staan open voor het nieuwe en stimuleren innovatie. Lexus is innovatief, zuinig en duurzaam, en dat zijn ook kernwaarden van JRE. We zijn selectief in de keuze van partners, maar Lexus biedt echt een meerwaarde”, aldus Jansma.

Service van het hoogste niveau

Heiko Breilmann, directeur Lexus Nederland: “Ook wij zijn erg verheugd over de samenwerking. De toprestaurateurs van JRE sluiten perfect aan op de normen en waarden van Lexus. Er is aandacht voor detail, ze gaan innovatief te werk en bieden service van het hoogste niveau, net als Lexus. Daarnaast werken we samen met veel passie aan onze producten en diensten. We zorgen ervoor dat de zintuigen van de klant maximaal worden geprikkeld, elke dag weer.”

Tour langs JRE-restaurants

De eerste resultaten van de samenwerking zijn reeds zichtbaar. Onlangs maakten bekende foodbloggers en -vloggers met Lexus modellen inclusief chauffeur een tour langs JRE-restaurants in Zeeland en Limburg. In oktober volgt de Veluwe. Verder ziet Lexus ook lokaal kansen voor samenwerkingen tussen Lexus dealers en restaurateurs.

Fotobijschrift:
V.l.n.r: Heiko Breilmann (directeur Lexus) & Rik Jansma (voorzitter van JRE).

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles