Lexus CT 200h winnaar AutoWeek Tevredenheids Trofee

Lexus CT 200h winnaar AutoWeek Tevredenheids Trofee


Lexus CT 200h winnaar AutoWeek Tevredenheids Trofee


De populaire hybride Lexus CT 200h heeft als nieuwkomer in de compacte middenklasse direct de AutoWeek Tevredenheids Trofee in de wacht gesleept. Lexus won deze felbegeerde titel al eerder met de IS-serie.

Lees verder Lees verder

In Amerika is Lexus al jaren heer en meester in consumentenonderzoeken als deze. Daarbij roemen consumenten steevast de onberispelijke bouwkwaliteit, het zeer hoge rijcomfort, de bijzondere betrouwbaarheid en schitterende materialen in het interieur. En in Nederland blijkt de consument de CT 200h om precies dezelfde redenen enorm te waarderen.

Torenhoge verwachtingen waargemaakt
‘De prestatie is extra bijzonder omdat we weten dat vrijwel alle CT 200h-rijders torenhoge verwachtingen hadden over hun auto. De roem van het merk was het model bij introductie namelijk vooruitgesneld en de CT 200h werd er om begeerd’, weet Geordy Bloem, General Manager Lexus Nederland. ‘De CT 200h heeft de verwachtingen nu dus duidelijk waargemaakt. Ook al is de CT 200h het kleinste model uit de reeks; het is een échte Lexus met zuinige, schone en extreem betrouwbare hybride techniek. En natuurlijk met de Lexus Red Carpet Treatment waarbij onder meer de haal- en brengservice onovertroffen luxe zijn. En al helemaal in dit segment.’

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles