Lexus CT 200h Hybrid: nog verder verfijnd

Lexus CT 200h Hybrid: nog verder verfijnd


Lexus CT 200h Hybrid: nog verder verfijnd


Lexus heeft de CT 200h Hybrid extra raffinement gegeven. Nieuw is het scherp geprijsde Lexus MoveOn navigatiesysteem met befaamde software van TomTom®. Tevens is de standaarduitrusting nog completer. ’s Werelds eerste Full Hybrid in het luxe C-segment is verkrijgbaar voor prijzen die beginnen bij 29.690 euro en is ook na 1 juli 2012 verkrijgbaar met slechts 14% bijtelling.

Lees verder Lees verder

Lexus biedt het Lexus MoveOn navigatiesysteem powered by TomTom® in de CT 200h Hybrid aan voor 1.200 euro. Het 5.8 inch VGA kleurenscherm is volledig in het dashboard geïntegreerd. Lexus levert het naar wens spraakgestuurde (Nederlands) navigatiesysteem standaard met 1 jaar gratis LIVE Services met onder andere HD Traffic en Google Local Search. Voor extra gebruiksgemak is het systeem uitgerust met Remote Control bediening. Het al langer leverbare Hard Disk Drive navigatiesysteem, eveneens met verbeterde software en nu standaard met Digital Audio Broadcast tuner, met inklapbaar 7 inch kleurenscherm blijft leverbaar.

Betere geluidsisolatie
De standaarduitrusting van de CT 200h Hybrid is uitgebreid met een Soft Touch Pad middenconsole, een regensensor en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Ook de uitvoeringen BUSINESS LINE, BUSINESS LINE PRO en F SPORT LINE zijn in het vervolg uitgerust met elektrisch inklapbare buitenspiegels. Het uitrustingsniveau van de LUXURY LINE is completer door de toevoeging van een elektrisch verstelbare bijrijderstoel. Voor alle uitvoeringen geldt bovendien dat Lexus nog betere geluidsisolatie toepast.

Dankzij de uiterst efficiënte Full Hybrid motor (100 kW/136 pk) bedraagt de CO2-uitstoot van de Lexus CT 200h Hybrid een uiterst lage 87 g/km. Hierdoor valt de CT 200h Hybrid bij zakelijk gebruik tot 2015 in de bijtellingscategorie van 14 procent.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles