Lexus brengt de stijlvolle CT 200h BUSINESS STYLE

Lexus brengt de stijlvolle CT 200h BUSINESS STYLE


Lexus brengt de stijlvolle CT 200h BUSINESS STYLE


Lexus introduceert de BUSINESS STYLE, een stijlvolle nieuwe variant van de populaire CT 200h. Met zaken als het nieuwe Lexus MoveOn navigatiesysteem, lichtmetalen velgen, cruise control en privacy glass standaard, is de BUSINESS STYLE uitvoering zeer rijkelijk uitgerust. De BUSINESS STYLE is vanaf nu te bestellen voor een prijs van € 32.990,-. Leasen - met slechts 14% bijtelling - kan al vanaf € 489,- per maand.

Lees verder Lees verder
Zéér royale uitvoering
De CT 200h BUSINESS STYLE biedt een voordeel van ruim € 3.900,-. Zo wordt deze uitvoering – naast het eerder genoemde Lexus MoveOn navigatiesysteem -standaard voorzien van 16” of 17” lichtmetalen velgen naar keuze en profiteert de berijder van een achteruitcamera met hulplijnen en zaken als privacy glass en cruise control.

De CT 200h BUSINESS STYLE is leverbaar in White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Sienna Brown en de exclusieve kleur Starlight Black. Naar wens kan het dashboard worden verfraaid met Techno Silver of Oriëntal Bamboo inleg. Stuurwiel, deurpanelen en het instrumentarium zijn afgewerkt met Camel of Silver stiksels en de zetels zijn voorzien van nieuwe ProLuxe bekleding.

Standaard Red Carpet Treatment
Net als bij elke andere nieuwe – of gebruikte – Lexus profiteert de eigenaar van de CT 200h BUSINESS STYLE van het befaamde Lexus Red Carpet Treatment, met privileges als een haal- en brengservice bij onderhoud, vervangend vervoer en een vaste servicemonteur.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles