Lexus aankoopkeuring geeft zekerheid voor iedere aangeschafte Lexus Hybrid

Lexus aankoopkeuring geeft zekerheid voor iedere aangeschafte Lexus Hybrid


Lexus aankoopkeuring geeft zekerheid voor iedere aangeschafte Lexus Hybrid


•    Uitgebreide check voor 79 euro incl. btw
•    Extra zekerheid door Hybrid Health Check
•    Klant ontvangt certificaat en keuringsrapport

De Lexus dealers bieden kopers van een elders gekochte gebruikte Lexus de mogelijkheid hun auto voor een scherpe prijs door de officiële Lexus dealer na te laten kijken. Deze Lexus aankoopkeuring kost 79 euro inclusief btw en is inclusief een Hybrid Health Check.

Lees verder Lees verder

Keuringsrapport plus toelichting
In totaal worden 18 punten nagekeken, waaronder de remmen en schijven, het koelsysteem en de schokdempers. De Lexus aankoopkeuring biedt de nieuwe eigenaar van een gebruikte Lexus Hybrid tevens de kans kennis te komen maken met het team van zijn of haar toekomstige Lexus dealer. En mocht dat nodig zijn, dan ontvangt de klant een heldere offerte voor extra werkzaamheden.

Hybrid Health Check
De Hybrid Health Check is een controle om er zeker van te zijn dat de hybride technologie van de Lexus in kwestie optimaal presteert. De Lexus dealer kijkt het complete Lexus Hybrid Drive systeem na en voert noodzakelijke aanpassingen door. Is alles in orde, dan ontvangt de klant een certificaat. Dit geeft extra zekerheid. Mocht de HV-batterij naderhand niet optimaal functioneren, dan lost de Lexus dealer dit kosteloos op. Het certificaat is overdraagbaar en geldt tot de auto een leeftijd van één jaar (of 15.000 kilometer) bereikt heeft.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles