Geneva Motor Show: Lexus met drie belangrijke Europese publieksprimeurs

Geneva Motor Show: Lexus met drie belangrijke Europese publieksprimeurs


Geneva Motor Show: Lexus met drie belangrijke Europese publieksprimeurs


  • De eerste volledige elektrische Lexus: UX 300e Electric
  • LF-30 Electrified: zo ziet Lexus de toekomst van elektrisch rijden
  • Schoonheid, verfijning en hightech: nieuwe Lexus LC 500 Convertible

Lexus komt met drie belangrijke Europese primeurs voor het grote publiek naar de autotentoonstelling van Genève (5-15 maart). Twee modellen worden binnenkort al op de markt verwacht en met een spectaculaire concept car blikt Lexus vooruit naar de toekomst van elektrisch rijden.

Lees verder

De LF-30 Electrified concept is de belichaming van de Lexus Electrified-visie. Dit studiemodel valt om te beginnen op door zijn futuristisch design. Zijn geavanceerde aandrijflijn is zeer efficiënt en draagt een belofte in zich: de Lexus LF-30 Electrified concept laat zien dat er ook in de toekomst ruimte is voor beleving en rijplezier.

Lexus UX 300e Electric: de eerste volledig elektrische Lexus

De Lexus UX 300e Electric is het eerste volledig elektrische model van Lexus dat op de markt komt. Hij combineert het onderscheidende design en de hoge mate van gebruiksgemak van de Lexus UX 250h Hybrid met een hoogwaardige, betrouwbare elektrische aandrijflijn. De Lexus UX 300e Electric staat na de zomer bij de dealer, maar bestellen kan nu al vanaf 49.990 euro.

Ultimate Beauty: de Lexus LC Convertible

De nieuwe Lexus LC 500 Convertible is samen met de Lexus LC 500 Coupé het vlaggenschip voor Lexus. De LC 500 Convertible is ontworpen volgens het designthema ‘ultimate beauty’. Zowel open als met gesloten dak is de Lexus LC 500 Convertible een uitermate stijlvolle verschijning. En ook zijn hightech aandrijflijn en de hoge mate van verfijning prikkelen de zintuigen. De marktintroductie staat voor deze zomer op de planning.

Lexus is op de Geneva Motor Show 2020 te vinden in hal 4 op stand 4211 van het tentoonstellingscomplex. Tijdens de persdagen (3-4 maart) is een digitale persconferentie hier op afroep beschikbaar op individuele schermen.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles