Europese primeurs bij Lexus op Genève

Europese primeurs bij Lexus op Genève


Europese primeurs bij Lexus op Genève


Lexus neemt naar de Autosalon van Genève twee Europese primeurs mee: de geheel nieuwe IS 300h en de LF-LC Concept Car. Beide auto’s worden op 5 maart om 12.45 uur op de stand van Lexus officieel onthuld.

Lees verder Lees verder

Geheel nieuwe IS 300h
De IS 300h maakt begin deze zomer zijn opwachting in de Nederlandse showrooms. Het is de eerste hybride IS. De IS 300h krijgt een 220pk sterke aandrijflijn, maar heeft desondanks een uitstoot van minder dan 100 gram per kilometer.
De geheel nieuwe IS 300h is gebaseerd op de veelgeprezen LF-CC concept car met de krachtige Lexus spindle -grille. Nog meer dan voorheen, is de nieuwe IS gericht op rijbeleving. De laag geplaatste bestuurdersstoel biedt behalve extreem veel comfort ook een uitstekende zijdelingse steun. Meer informatie volgt tijdens de Autosalon van Genève.

Opal Blue LF-LC Concept Car
Op de geheel nieuwe Lexus stand beleeft ook de Opal Blue Lexus LF-LC Concept Car zijn Europese debuut. Deze eyecather is een hybride 2+2 sports coupé die de nieuwe inborst van Lexus laat zien: luxueus, gedistingeerd én dynamisch tegelijk.

De Lexus persconferentie op de Autosalon van Genève vindt plaats op 5 maart om 12.45 uur.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles