Europees debuut nieuwe Lexus CT 200h op Autosalon van Brussel

Europees debuut nieuwe Lexus CT 200h op Autosalon van Brussel


Europees debuut nieuwe Lexus CT 200h op Autosalon van Brussel


De ingrijpend vernieuwde Lexus CT 200h beleeft zijn officiële Europese debuut op de Autosalon van Brussel, die van 16 tot 26 januari duurt. De Salon vindt plaats in het Brussels Expo aan het Belgiëplein.

Lees verder Lees verder

Voor wie de Nederlandse sneak preview in december heeft gemist, is de beurs in Brussel de laatste kans om de CT 200h ‘in het echt’ te zien voordat het model 1 maart bij de Lexus dealer wordt geïntroduceerd.

Méér dan een facelift
De CT 200h kreeg van Lexus méér dan alleen een facelift. Natuurlijk vallen de spindle grille, de nieuwe 16 en 17 inch lichtmetalen wielen en het aangepaste achteraanzicht op. En vanzelfsprekend springen het nieuw ontworpen stuurwiel en instrumentarium in het oog, net als Lexus’ nieuwe Media Display Controller waarmee het (ook al) nieuwe navigatiesysteem kan worden bediend. Maar het is zeker ook onderhuids waar Lexus grote stappen heeft gemaakt.

Stiller, scherper en comfortabeler
Wat bij het rijden namelijk direct opvalt, is dat de CT 200h nóg stiller is geworden. Daartoe werd de auto op liefst 94 punten aangepast. Bovendien kreeg de CT 200h een nog betere handling en comfort en werd de hybride transmissie opnieuw geprogrammeerd zodat het klimmen van het toerental van de motor een natuurlijker verloop kent.

Alle uitvoeringen 14% bijtelling, ook in 2014
Onder de motorkap veranderde het nodige waardoor de Full Hybrid aandrijflijn nog maar 82 gram per kilometer CO2-uitstoot. Behalve het milieu profiteren ook leaserijders van de voordelen van de beperkte uitstoot; zij tellen slechts 14% van de catalogusprijs bij, ook in 2014.

Slechts 26.690 euro
En met prijzen die beginnen bij 26.690 euro – inclusief automatische transmissie, cruise control én climate control – valt het bijtellingsbedrag van de nieuwe Lexus CT 200h sowieso gunstig uit. Leasen kan al vanaf 449 euro per maand.

Altijd Red Carpet Treatment
Elke Lexus, dús ook de CT 200h, heeft standaard de befaamde Lexus Red Carpet Treatment. Dat betekent dat de Lexus dealer bij bijvoorbeeld onderhoud van langer dan 1,5 uur de auto bij de bestuurder ophaalt en (van binnen en van buiten schoongemaakt) ook weer terugbrengt. En in de tussentijd is vervangend vervoer natuurlijk een vanzelfsprekendheid.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles