Eddy Merckx en Lexus breiden samenwerking uit

Eddy Merckx en Lexus breiden samenwerking uit


Eddy Merckx en Lexus breiden samenwerking uit


Eddy Merckx fietsen en Lexus breiden hun samenwerking uit. Om dat te onderstrepen, krijgt iedereen die een nieuwe Lexus CT 200h koopt of leaset een op maat gemaakte Eddy Merckx EMX-1 carbon racefiets ter waarde van 2.195 euro cadeau.

Lees verder Lees verder

De samenwerking tussen Eddy Merckx fietsen en Lexus ontstond afgelopen jaar toen de Belgische fabrikant van zeer hoogwaardige fietsen bij Lexus aanklopte om hun gestroomlijnde Eddy Merckx Time Trial bike, de ETT, te testen in Lexus’ windtunnel. Sinds deze samenwerking rond de Eddy Merckx tijdritfiets zijn de banden tussen de twee fabrikanten warm.

Met aandacht voor detail
De carbon EMX-1 die nu bij elk koopcontract van een CT 200h wordt geleverd, is de Lexus onder de racefietsen: innovatief, geavanceerd, aandacht voor detail, hoogwaardige afwerking en ontwikkeld voor optimaal rijplezier.

Twee speciale Eddy Merckx pakketten
Tegelijk met dit speciale Eddy Merckx-aanbod, heeft Lexus twee accessoire pakketten samengesteld. Het Eddy Merckx Carbon-pakket omvat een afsluitbare allesdrager, carbon spiegelkappen, een carbonlook design dak en carbon interieurdelen. Dit pakket kost 1.500 euro.
Met het Eddy Merckx Chrome-pakket wordt de Lexus CT 200h voorzien van een beschermstrip op de achterbumper en chromen ornamenten aan de zijkanten. Natuurlijk ontbreekt een Twinny Load fietsendrager niet. Het chromepakket voor de Lexus CT 200h kost 1.250 euro.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles