#CreatingAmazing event: Lexus presenteert nieuwe Lexus LC hoog boven Amsterdam

#CreatingAmazing event: Lexus presenteert nieuwe Lexus LC hoog boven Amsterdam


#CreatingAmazing event: Lexus presenteert nieuwe Lexus LC hoog boven Amsterdam


  • Voor Lexus is de sky niet de limit!
  • Lexus LC debuteert tijdens bijzonder food- en muziekevenement hoog boven Amsterdamse binnenstad
  • Luxueuze, high-performance premium coupé vanaf voorjaar 2017 leverbaar in twee versies: de LC500 en LC 500h

Gisteravond was de nieuwe Lexus LC de ster tijdens het unieke #CreatingAmazing event in de Sky Lounge van het DoubleTree by Hilton Hotel in Amsterdam. In het kader van de Europese tour van de spectaculaire high-performance premium coupé presenteerde Lexus de LC aan lifestyle media.

Lees verder

Het uitzonderlijke Lexus evenement begon al op weg naar het dak van het hotel. In een speciale lift werden de gasten getrakteerd op een exclusieve cocktail-spray om alvast in de stemming te komen van het #CreatingAmazing event.
In de Sky Lounge van het hotel stonden de gasten allerlei bijzondere ervaringen te wachten. Het begon met een reeks gevarieerde, experimentele ‘food stations’ en de ‘Wasmannen’, die de handen van de gasten wasten en hen tegelijk entertainden. Gasten werden persoonlijk toegezongen door de rijdende ‘Double Robotics’ en DJ Lara gaf extra glans aan de party met haar rollende Spinkit DJ-station.

Hoogtepunt
Absolute hoogtepunt van het #CreatingAmazing event was de mogelijkheid om de nieuwe Lexus LC te ervaren onder leiding van de Nederlandse illusionist Victor Mids. In een van Amsterdams hoogste gebouwen, met de prachtige stad als decor, liet hij de gasten kennismaken met de sportcoupé zonder de auto aan te raken.

Levering vanaf voorjaar 2017
Lexus introduceert de high-performance premium coupé in het voorjaar van 2017 met keuze uit twee aandrijflijnen. De LC 500h combineert een 3,5 liter V6 benzinemotor met het nieuwe Multi Stage Hybrid System voor een nog directere respons – een absolute primeur. De LC 500h heeft een vermogen van 264 kW/359 pk en accelereert van 0-100 km/h in minder dan 5 seconden.
De LC 500 is voorzien van een 5,0 liter V8 benzinemotor (351 kW/477 pk) in combinatie met een nieuw ontwikkelde 10-traps automatische transmissie.
De LC is als eerste Lexus gebaseerd op het nieuwe GA-L platform, dat garant staat voor een nog scherpere en verfijndere rijervaring.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Head of Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles