Alle Lexus dealers gecertificeerd met ‘Energielabel A’

Alle Lexus dealers gecertificeerd met ‘Energielabel A’


Alle Lexus dealers gecertificeerd met ‘Energielabel A’


Ze verkopen niet alleen de schoonste en meest zuinige auto’s in het premium segment, maar alle dealers van Lexus hebben nu ook tenminste het ‘Energielabel A’ ontvangen. Dit energielabel komt bovenop het ‘Erkend Duurzaam’-certificaat dat de Lexus dealerorganisatie al sinds begin 2011 voert.

Lees verder Lees verder

Lexus is koploper in de toepassing van hybride techniek in premium modellen. Doel van Lexus is namelijk om de uitstoot van schadelijke stoffen zo veel mogelijk terug te dringen. Mede hierom analyseerde Nederlandse Lexus importeur Louwman & Parqui ook de energetische kwaliteit van dealerpanden en moedigde dealers aan deze waar nodig te verbeteren.

De uitvoering van een energiescan werd door Louwman & Parqui zelfs verplicht gesteld als aanvullend onderdeel op de ‘Erkend Duurzaam’-certificering, dat door de BOVAG in 2009 in het leven werd geroepen. Hiermee lichtten dealers hun energiegebruik door en legden ze besparingsmogelijkheden vast. Het energielabel wordt door een onafhankelijk adviseur vastgesteld.

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden

Press & Public Affairs

Guido Roozekrans
Manager Press & Public Affairs
Telefoon: +31 (0)162 585 377
E-mail: publicrelations@lexus.nl

Lees meer

Bekijk alles